Για καλό σκοπό...

03/02/2015 - 15:11 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2015 - 15:27

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήραν εδώ και λίγες ημέρες δύο Λέσβιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ. Ο λόγος για τον Ανέστη Αγρίτη και τον Μιχάλη Κριπιντίρη, που δώρισαν από μία φανέλα τους ώστε να δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Και όχι μια τυχαία φανέλα, αφού οι συγκεκριμένες έχουν φορεθεί στην αναμέτρηση Εργοτέλης-ΑΕΛΚ 3-3, έχοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη συλλεκτική αξία. Οι δύο ποδοσφαιριστές από τη Λέσβο στηρίζουν με αυτή τους την προσπάθεια ένα ίδρυμα προστασίας ανηλίκων, αφού όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά και της αγάπης που τρέφει ο κόσμος προς το πρόσωπό τους, θα δοθούν αποκλειστικά για τα παιδιά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοπρασία λήγει στις 22:00 της Τρίτης 3 Φεβρουαρίου. Προλαβαίνετε!

Η σπουδαία αυτή κίνηση γίνεται μέσω του Charityidols.gr, μιας παρέας δηλαδή που όπως διευκρινίζει "πάσχει" από δυσανεξία στις κοινωνικές ανισότητες! Πρόκειται για μια δράση, που δημιουργήθηκε διαμέσου της οικονομικής κρίσης, η οποία ανέδειξε πολλές από τις αδυναμίες του ελληνικού κράτους πρόνοιας. Με κίνητρο λοιπόν την κοινωνική ευαισθησία και εφαρμόζοντας τις αρχές της αλληλεγγύης, μια παρέα φίλων πρωτοτύπησε προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να στηρίξιε ιδρύματα που παράγουν κοινωνικό έργο.

Πολλά μπράβο από όλους μας στο "SL" και στη "ΡΕΒΑΝΣ"!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey