Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός...

09/06/2015 - 15:48 Τελευταία τροποποίηση στις 09/06/2015 - 17:59

Δύο καλοί μας φίλοι παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντα στη Μυτιλήνη, κάνοντας το επόμενο βήμα στην κοινή τους συμβίωση, με την ευχή του παπά αλλά και όλων όσοι παραβρέθηκαν στο γάμο τους.

Ο λόγος για τον Βασίλη Βερβέρη και την Κλειώ Κοτζαμπαλντίρη, που ήρθαν εις γάμου κοινωνία σκορπώντας χαμόγελα σε συγγενείς και φίλους. Ο γάμος τους τα είχε κυριολεκτικά όλα. Ο γαμπρός ξεκίνησε από το σπίτι προς την εκκλησία με έναν στολισμένο... τράκτορα, καθημερινό εργαλείο της δουλειάς του. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του προηγούμενου μυστηρίου στον Άγιο Θεράποντα, είχε ως αποτέλεσμα ο γαμπρός και οι φίλοι του να κάνουν μια μικρή βόλτα στην Προκυμαία, καταλήγοντας στο λιμάνι, όπου οι εικόνες θύμισαν κάτι από κερκίδα!

Βλέπετε, ο Βασίλης Βερβέρης είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και οι "σύντροφοί" του στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του "Τριφυλλιού" στη Μυτιλήνη, αλλά και από την Αθήνα, είχαν φροντίσει να προετοιμάσουν το σκηνικό με τα κατάλληλα καπνογόνα. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με μια όμορφη "κούρσα", όπως θα έλεγαν και οι παλιοί, ενώ λίγο αργότερα ανέλαβε δράση ο παπάς και ο κουμπάρος, Αντώνης Τσιάντας. Μετά το τέλος του μυστηρίου, συγγενείς και φίλοι εφοδιάστηκαν με το απαραίτητο ρύζι και κατά την έξοδο των νεόνυμφων από την εκκλησία τους ευχήθηκαν ξανά, με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο που επιβάλλει η παράδοσή μας, για να... ριζώσει ο γάμος τους.

Και τότε, ήρθε η σειρά των φίλων του Παναθηναϊκού. Αφού άπλωσαν ένα μεγάλο πανό, φώναξαν συνθήματα υπέρ του "Τριφυλλιού" με τον γαμπρό να δίνει τον... τόνο και το πλήθος να κοιτά σαστισμένο, απαθανατίζοντας τις σκηνές με φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα. Ο Βασίλης και η Κλειώ φωτογραφήθηκαν μπροστά από το καταπράσινο πανί του Συνδέσμου, την ίδια ώρα δεκάδες βεγγαλικά και καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα, ενώ οι κροτίδες που έπεσαν θύμισαν κάτι από... Ανάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μπορεί στο γάμο ο γαμπρός να έκανε το... οπαδικό κομμάτι του, όμως η νύφη είχε φροντίσει να... κόψει την μπάλα τόσο στον ίδιο όσο και στους καλεσμένους τους. Κι αυτό γιατί μπροστά στη χαρά του ζεύγους, όλοι τους χαλάλισαν τον τελικό του Champions League, που διεξαγόταν εκείνη την ώρα στο Βερολίνο. Καμία αμφιβολία δηλαδή, για το ποιος κάνει κουμάντο πλέον στο σπίτι...

Βασίλη και Κλειώ, μέσα από την καρδιά μας, να ζήσετε και να ευτυχήσετε! Αναμένουμε σύντομα τους διαδόχους...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey