Τσιντώτας επί... 2, στον Ταρλά!

23/10/2015 - 12:31 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2015 - 13:06

Η ΑΕΛΚ υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (24/10, 15:00) τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Super League, όμως σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στον "Ταρλά" στους εντός έδρας αγώνες των Καλλονιατών, αυτή τη φορά θα βρεθούν εκεί όχι ένας, αλλά δύο... Τσιντώτες!

Ως γνωστόν, ο συνάδελφος δημοσιογράφος Στρατής Τσιντώτας καλύπτει το ρεπορτάζ της ΑΕΛΚ για την εφημερίδα "Τα ΝΕΑ της Λέσβου", μεταδίδοντας παράλληλα ραδιοφωνικά τους αγώνες για λογαριασμό του Sport FM 94.6. Όμως στην αποστολή του Λεβαδειακού θα βρίσκεται και ο βασικός γκολκίπερ των Βοιωτών, Παναγιώτης Τσιντώτας, που τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία, αρχικά με τη φανέλα του Πιερικού και εν συνεχεία με εκείνη της ομάδας της Λιβαδειάς.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως δεν πρόκεται για απλή συνωνυμία, αφού ο Στρατής και ο Παναγιώτης είναι ξαδέρφια! Δεύτερα για την ακρίβεια. Για όσους δεν γνωρίζουν ο δημοσιογράφος κατάγεται από τη Λάρισα, έχοντας συγγενείς στην ευρύτερη περιοχή του Κάμπου, ένας εκ των οποίων είναι και ο τερματοφύλακας σήμερα του Λεβαδειακού.

Έτσι λοιπόν, ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα έχει έναν προσωπικό υποστηρικτή το μεσημέρι του Σαββάτου στον "Ταρλά". Το ερώτημα είναι, εάν βρεθεί ο Στρατής στη διάρκεια της ραδιοφωνικής σύνδεσης να περιγράφει ένα τετ α τετ ή ακόμα καλύτερα μία εκτέλεση πέναλτι, με τι θα χαρεί περισσότερο; Ένα γκολ της ΑΕΛΚ εις βάρος του Λεβαδειακού ή μια εντυπωσιακή απόκρουση από το ξαδερφακι του; Μεταξύ μας, η απάντηση του είναι βέβαιο πως θα εξαρτάται από το στοιχηματικό δελτίο, που θα έχει σίγουρα στην τσέπη του...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey