...από τον Όλυμπο Αγιάσου!

14/12/2010 - 19:07 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2010 - 19:17

Πολλή κουβέντα έγινε εντός και εκτός αποδυτηρίων, μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας και Όλυμπο Αγιάσου, λόγω της παράτυπης συμμετοχής του Γιώργου Μαλακού. Οι άνθρωποι της ομάδας της Αγιάσου σκέφτηκαν πολύ πριν αποφασίσουν να κάνουν τελικά την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, η οποία κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου.

Φυσικά, η ένσταση ήταν μοναδικό θέμα συζήτησης και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Ολύμπου, οι οποίοι μέσω του "SportLesvos.GR" θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους. Μπορεί όλοι, στα πηγαδάκια που στήθηκαν, να συμφώνησαν πως με την πολύ κακή τους εμφάνιση στο ντέρμπι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και το ματς, δικαίως, κέρδισε ο Ατρόμητος, ωστόσο εκείνο που τους προκάλεσε άσχημη εντύπωση ήταν η φιλοξενία που προσέφεραν οι άνθρωποι της Αγίας Μαρίνας, από την πρώτη στιγμή μέχρι και κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο, την οποία μάλιστα χαρακτήρισαν απαράδεκτη.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος, η κακή φιλοξενία της οποίας έτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολύμπου δηλαδή, που παρά το ότι αρχικά υπήρχε ανάμεσά τους η σκέψη να μη συνηγορήσουν στο να κατατεθεί η ένσταση από τη διοίκηση της ομάδας τους, εν τέλει έδωσαν κι εκείνοι τη συγκατάθεσή τους, αισθανόμενοι ότι οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν τους συμπεριφέρθηκαν όπως αρμόζει στην ιστορία και των δύο ομάδων. 

Πάντως, μια ημέρα μετά, η διοίκηση του Ολύμπου, το τεχνικό επιτελείο όπως και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών, έδειξαν να μη συμφωνούν με τα όσα εκφράστηκαν παραπάνω από μερίδα παικτών της ομάδας τους, έχοντας ίσως σκεφθεί πιο ψύχραιμα τα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, σε νέα επικοινωνία τους με το "SportLesvos.GR" θέλησαν να ρίξουν τους τόνους αναφορικά με τη φιλοξενία που έτυχαν στην Αγία Μαρίνα, αφού ο χαρακτηρισμός "απαράδεκτη" από τη μεριά των κάποιων παικτών ήταν ίσως ατυχής και υπερβολικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey