... από το "αντίο" στον ΑΟΔΜ

21/12/2010 - 00:48

Με μία λιτή εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυτιλήνης, αποχαιρέτισε και ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της Μυτιλήνης Κώστας Παπαδόπουλους του εργαζομένους στον ΑΟΔΜ. Παρόντες και πολλοί επώνυμοι φίλοι του δημοτικού συμβούλου τόσο από το χώρο της πολιτικής, όσο και του αθλητισμού.


Παρόντες μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Κουνιαρέλλης, Στρατής Δαγκλής και Μιχάλης Ταμβακέλλης (παλιός πρόεδρος του οργανισμού επί δημοτικής αρχής Άρη Χατζηκομνηνού), ο Πρόεδρος του Παλλεσβιακού Γιώργος Αμπελικιώτης, καθώς και οι παλαίμαχοι του Αιολικού Λάκης Μέγας και Παναγιώτης Πιττός.


Ο κ. Παπαδόπουλους ευδιάθετος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τα τέσσερα χρόνια διαδρομής του στο χώρο της αυτοδιοίκησης, εκφράζοντας και ο ίδιος παράλληλα –όπως και ο Σταύρος Ψαρρόπουλος- τον προβληματισμό του για το μέλλον των «αυτοδιοικητικών» αθλητικών οργανισμών, που στο νέο «Καλλικρατικό» δήμο Μυτιλήνης και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ακόμα δεν έχουν ενταχθεί σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, ούτε κανείς έχει τοποθετηθεί επίσημα για το πώς (και αν) μπορούν να σταθούν, με τα νέα δεδομένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey