...περί της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ

07/01/2011 - 11:34

Από χθες έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να επισημοποιήσει το διαζύγιό της με τον προπονητή Μιχάλη Κασάπη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το μεσημέρι. Ακούστηκαν διάφορα στα ποδοσφαιρικά στέκια, ειδικότερα της Καλλονής, αλλά και γράφτηκαν διάφορα σχόλια στα ιντερνετικά στέκια, όπου συχνάζουν φίλαθλοι της ΑΕΛΚ.

Το sportlesvos.gr οφείλει να διευκρινίσει προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως το email της ΠΑΕ ΑΕΛΚ έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο στις 15:11 της Πέμπτης (6/1). Η ανακοίνωση έχει θέμα τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και φέρει αριθμό πρωτοκόλλου 004/2011, ενώ στο τέλος αυτής αναγράφεται το όνομα του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Νικόλαου Μιχαλάκη.

Επρόκειτο δηλαδή για μια απόφαση, που ασχέτως εάν έφερε τη συγκατάθεση του Προέδρου ή ήταν καθαρή προσωπική, εξέφραζε τη δεδομένη στιγμή την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που κράτησε αριθμό πρωτοκόλλου και διένειμε την ανακοίνωσή της σε όλα τα αθλητικά Μέσα ενημέρωσης. Οι αμφιβολίες περί της εγκυρότητας της απόφασης είναι καθαρά ένα εσωτερικό θέμα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που θα διευκρινιστεί στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey