Γήπεδα... περιβόλια!

23/01/2011 - 21:47

Το θέμα της συντήρησης των γηπέδων ανά τη Λέσβο απασχολεί ολοένα και περισσότερο τις ομάδες, ειδικά αυτή την περίοδο που οι βροχοπτώσεις στο νησί είναι συνεχείς. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα θέμα που δικαίως παροιμοιάζεται με "καμίνι" που σιγοβράζει.

Στην Καλλονή, ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης" ήταν σήμερα πραγματικός βούρκος, στον "Ταρλά" ο Φώτης Κοκκινέλλης δήλωσε χαρακτηριστικά πως μόνο για ποδόσφαιρο δεν είναι πια ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, ενώ σε άθλια κατάσταση βρίσκεται πλέον και το τερέν του Γηπέδου "Γεώργιος Σκούφος" στα Τεχνικά Λύκεια της πόλης...

Φυσικά, μετά τον "Καλλικράτη" και τη συνένωση των Δήμων του νησιού στον ένα και μοναδικό Δήμο Λέσβου, ο κλήρος πέφτει στους εκλεγμένους άρχοντες της νέας δημοτικής αρχής, ώστε να δράσουν άμεσα και να λύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Οι υπάλληλοι είναι ελάχιστοι και δε φτάνουν ούτε για "ζήτω", οι γεωπόνοι έπαυσαν να ασκούν τα καθήκοντά τους αφότου έληξαν οι συμβάσεις τους και τα γήπεδα της Λέσβου με φυσικό χλοοτάπητα έμειναν στο έλεος του... Θεού!

Φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να μη βρέχει γιατί όπως πάει το πράγμα, τόσο η ΑΕΛΚ όσο και ο Αιολικός, είναι πιθανό να δηλώσουν ως έδρα στα επόμενα παιχνίδια τους το "Μιχαλέλειο" Γήπεδο του Πλωμαρίου.Βέβαια, οι εκπρόσωποί μας στις εθνικές κατηγορίες έχουν τον καημό τους, όμως τον ίδιο καημό βιώνουν και οι ομάδες της Μυτιλήνης που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, αφού αν βγει "νοκ-άουτ" και το "Γεώργιος Σκούφος", τότε κυριολεκτικά "κλαφ'τα... Δημήτριε" (Βουνάτσε)!  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey