Ανταπόδωση Αιολικού με δείπνο σε Ακινέρ!

20/09/2012 - 20:47 Τελευταία τροποποίηση στις 20/09/2012 - 21:05

Ο Αιολικός ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή στην Τουρκία για δύο φιλικές αναμετρήσεις, με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές να μένουν εντυπωσιασμένοι από τη θερμή φιλοξενία στα απέναντι παράλια.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε ο αντιδήμαρχος του Küçükköy Murat Akiner, ο οποίος είχε φροντίσει ώστε να μη λείψει τίποτα στην αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης. Η διοίκηση του Αιολικού βρήκε μια πρώτη ευκαιρία για να ανταποδώσει και δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Ο Murat Akiner, που είναι παράλληλα και ο Πρόεδρος της Küçükköy Belediyespor, βρέθηκε με τη σύζυγό του για ολιγοήμερες διακοπές στη Λέσβο και το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος του παρέθεσε γεύμα στη Σκάλα Καλλονής. Το παρόν έδωσαν επίσης ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σταύρος Βουργουτζής, καθώς κι ο επί σειρά ετών παράγοντας του Παλλεσβιακού Γιώργος Αμπελικιώτης.

Αμέσως μετά, άπαντες ξεναγήθηκαν στο Ξενοδοχείο "Kalloni Village" από τους αδερφούς Βαμβουκλή, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για περισσότερες αθλητικές συναντήσεις μεταξύ των δύο σωματείων στο άμεσο μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey