Δελόλμας vs Δελόλμας για πρώτη φορά!

21/09/2012 - 20:52 Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2012 - 21:14

Αν δεν τους γνωρίζει κανείς, δύσκολα τους ξεχωρίζει. Άλλωστε, δίδυμοι γαρ μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Όταν τους γνωρίσει, καταλαβαίνει τις διαφορές τους, τις ιδιαιτερότητές τους σαν ανθρώπους, αλλά και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους όταν μιλάμε καθαρά για ποδόσφαιρο, μέσα στο γήπεδο. Περί ποίων γίνεται τώρα ο λόγος;

Για τους (δίδυμους) αδελφούς Δελόλμα, τον Στρατή και τον Παναγιώτη, που αύριο και παρά το ότι παίζουν ποδόσφαιρο μαζί για πάνω από 15 χρόνια, θα βρεθούν για πρώτη φορά στα χρονικά αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Στρατής Δελόλμας του Διαγόρα, θα φιλοξενήσει στην Αγία Παρασκευή τον αδελφό του Παναγιώτη που φορά φέτος τη φανέλα της Αναγέννησης Γέρας, σε ένα ντέρμπι που έχει και… οικογενειακό ενδιαφέρον!

Ο Παναγιώτης και ο Στρατής, ή ο Στρατής και ο Παναγιώτης αν προτιμάτε, ξεκίνησαν να παίζουν μπάλα από πολύ μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του κραταιού πριν από 16 περίπου χρόνια Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας των αδελφών Γονιδέλλη.

Μαζί πέρασαν από όλα τα στάδια (παίδων, εφήβων κτλ) για να φτάσουν αργότερα και στην ανδρική ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Ξεχωρίζοντας γρήγορα για το ταλέντο τους, έκαναν από κοινού το πρώτο τους μεγάλο ποδοσφαιρικό βήμα, περνώντας το κατώφλι του Ταρλά και πρωταγωνιστώντας στην επιστροφή του Αιολικού από το Περιφερειακό στη Γ΄ Εθνική επί εποχής Χατζηκομνηνού.

Από κοινού πραγματοποίησαν και το πρώτο μεγάλο άλμα τους στη σταδιοδρομία τους, παίρνοντας μεταγραφή σε ομάδα εκτός νησιού και ειδικότερα στη Ρόδο! Κάπου εκεί, η κοινή τους παρουσία σταμάτησε.

Ο Παναγιώτης έδειξε πιο θερμός στο να διεκδικήσει το όνειρό του να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο και ακολούθησαν νέες μεταγραφές σε ομάδες μακριά από το νησί.

Ο Στρατής πάλι έβαλε άλλες προτεραιότητες στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να χάνει ποτέ την επαφή του με το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος σε ομάδες της τοπικής μας κατηγορίας, αλλά και στη Δ΄ Εθνική που είχαν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκεί στη Δ΄ Εθνική προέκυψε και το νέο αντάμωμά τους κάτω από την ίδια… στέγη, για λογαριασμό του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής τη σεζόν 2010-2011! Παρά το ότι όμως από το 2006 ουσιαστικά ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια, ποτέ δεν έτυχε να παίξουν αντίπαλοι!

Αύριο όμως η οικογένεια θα χωριστεί στα… δύο! Ναι στα δύο! Αφού όπως λένε χαρακτηριστικά κοινοί τους φίλοι «εδώ… σκοτώνονται όταν παίζουν στην ίδια ομάδα, δεν θα σκοτωθούν τώρα που παίζουν αντίπαλοι;»! Η συνέχεια επί… χόρτου αύριο το απόγευμα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey