Η επιστροφή Μάτα στην Αγία Παρασκευή...

23/09/2012 - 23:46 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2012 - 23:54

Ήταν σίγουρα το πρόσωπο του αγώνα χθες στην Αγία Παρασκευή, αφού η μοίρα τον έφερε αντίπαλο με την πρώην του ομάδα, μόλις στην πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Μάτας μετά από πέντε χρόνια στην οικογένεια του Διαγόρα, πήρε το καλοκαίρι τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο και για χάρη της Γέρας, άλλαξε ρότα και έφτασε στο δεύτερο σταθμό της προπονητικής του πορείας.

Το ντεμπούτο του με την Αναγέννηση; Ονειρεμένο! Νίκη με 4-1 στο ντέρμπι, αλλά το σημαντικότερο για εκείνον όπως εξήγησε μετά το παιχνίδι στο «SL», ήταν το χειροκρότημα των φίλων της πρώην ομάδας του.

«Σίγουρα δεν ήταν και το πιο εύκολο να βρεθώ κατευθείαν αντίπαλος της πρώην ομάδας μου. Δεν περίμενα καμία αποθέωση, αλλά με ικανοποίησε που ο πραγματικός φίλαθλος κόσμος της Αγίας Παρασκευής με υποδέχτηκε σα φίλο. Αυτό ήταν το σημαντικότερο. Το έχω ξαναπεί ο Διαγόρας, είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν τον ξεχνώ ποτέ. Όμως κοιτάμε μπροστά… Η ζωή συνεχίζεται…».

Για το πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα και μάλιστα αμέσως κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του; "Να σας πω την αλήθεια δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Είχα στο μυαλό μου μόνο να προετοιμάσω με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά. Άλλωστε αυτοί έπαιζαν μπάλα, όχι εγώ."

Για το παιχνίδι καθ΄ αυτό, ο Μάτας στάθηκε στο γρήγορο προβάδισμα της ομάδας του, τονίζοντας πως οι παίκτες του έχουν εξαιρετική ψυχολογία.

«Μπήκαμε καλά στο ματς, προηγηθήκαμε και το παιχνίδι εξελίχθηκε ιδανικά. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε δρόμο πολύ μπροστά μας. Η νίκη όμως αυτή ήταν πολύ σημαντική».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey