Κρέμασαν παπούτσια για τη... διαιτησία! [pics]

30/09/2012 - 21:31 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2012 - 21:35

Τη σημερινή ημέρα θα τη θυμάται για καιρό ο Μάκης Δουκάκης, που διατήτευσε για πρώτη φορά ως κεντρικός αγώνα για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Στην Αγία Παρασκευή, ο τοπικός Διαγόρας φιλοξένησε τη Θύελλα Πηγής και αρχικά η επιτροπή διαιτησίας είχε ορίσει τον Τατά να σφυρίξει την αναμέτρηση με βοηθούς τους Σοφιανό και Δουκάκη.

Λόγω ενός κωλύματος ωστόσο, ο Μάκης Δουκάκης άφησε τη σημαία κατά μέρος και πήρε τη σφυρίχτρα του, διευθύνοντας με απόλυτη επιτυχία τον αγώνα, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων και σκορ 4-1.

Μάλιστα, στη λήξη της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες απένειμαν τα εύσημα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τον αγώνα.

Ντεμπούτο όμως είχαμε την περασμένη εβδομάδα και για τον Νίκο Καραγιάννη, που κρέμασε τα παπούτσια του μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στα γήπεδα της Λέσβου.

Ο Καραγιάννης ήταν ο δεύτερος βοηθούς του Βασίλη Πούλου, στο ματς της πρεμιέρας που διεξήχθη στα Πάμφιλα, μεταξύ Κεραυνού Αφάλωνα και Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, έχοντας πολύ θετική παρουσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey