O Λέσβιος Βακιρλής του Μίλωνα

19/10/2012 - 11:29 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2012 - 11:42

Ο Αριστείδης Βακιρλής έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα του Μίλωνα, που αποτελεί τον προσεχή αντίπαλο της Electronet Γέρας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής των ανδρών.

Λέσβιος στην καταγωγή, σπόυδασε ναυπηγός - μηχανολόγος μηχανικός και είχε μια ιδιαιτέρως λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία, διατελώντας Γενικός Τεχνικός Διευθυντής των Ελληνικών Πετρελαίων και Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου.

Η αγάπη του για το μπάσκετ και ιδιαιτέρως για τον Μίλωνα, ομάδα με σπουδαία ιστορία, τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά του συλλόγου. Διετέλεσε από απλό μέλος έως και Πρόεδρος, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε επισταμένως με το ανδρικό της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα, στην Επιτροπή Διοίκησης του τμήματος.

Εκτός από την ομάδα της Νέας Σμύρνης λοιπόν, στο πρώτο εντός έδρας ματς της Γέρας στο φετινό πρωτάθλημα, οι Γεραγώτες θα βρουν απέναντί τους και ένα φίλο από τη Λέσβο, που διατηρεί δεσμούς με το νησί και θα είναι σίγουρα διπλά χαρούμενος για την παρουσία του στη Μυτιλήνη και μάλιστα για έναν αγώνα μπάσκετ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey