Γεμάτες σκουπίδια οι κερκίδες του "Ταρλά" [pic]

10/11/2012 - 22:35 Τελευταία τροποποίηση στις 10/11/2012 - 22:56

Tarlas_Skoupidia1Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τα σκουπίδια που βρίσκονταν πεταμένα κατά μήκος της κερκίδας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στη σημερινή αναμέτρηση του Αιολικού με αντίπαλο τον Άγιαξ Ταύρου.

Πλαστικά μπουκάλια, κύπελλα από καφέ, φυλλάδια και προγράμματα αγώνων από την περασμένη Δευτέρα, όταν και αγωνίστηκε στον "Ταρλά" η ΑΕΛΚ κόντρα στον Εργοτέλη, παρέμεναν μέχρι και την Κυριακή ανάμεσα από τα καθίσματα και σε πολλές περιπτώσεις οι φίλαθλοι έκαναν... άλματα για να τα αποφύγουν.

Σαφέστατα, η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να βρει λύσεις σε θέματα καθαριότητας σε συνδυασμό με το ελλιπές προσωπικό των χώρων άθλησης, συνθέτουν ένα αντιαισθητικό σκηνικό στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου άμοιροι ευθυνών όλοι εκείνοι οι φίλαθλοι - συνάνθρωποί μας, οι οποίοι μέσα στο δίωρο που διαρκεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας καταφέρνουν με χαρακτηριστική ασυνειδησία, να δημιουργήσουν τόσες πολλές εστίες σκουπιδιών.

Σε κάθε περίπτωση, η απουσία κάδων σε όλο το μήκος της κερκίδας δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία και όλοι οφείλουμε να επιδείξουμε μεγαλύτερη ευαισθησία...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey