Είδαμε το φως το αληθινό στο Κλειστό! [pics]

20/11/2012 - 13:33 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 13:50

Kleisto_Neapolis_Foteinos_Pinakas1Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής στο δημοσίευμα του "SL" για τις καμένες λάμπες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, από τις 12 Νοεμβρίου.

Μέχρι το Σάββατο οι περισσότερες λάμπες που δεν άναβαν είχαν αντικατασταθεί, αν και πολλές τελικά ήθελαν απλά... βίδωμα, αφού προφανώς δεν έκαναν καλά επαφή. Πλέον από τις 39 λάμπες οροφής ανάβουν οι 36 και μόλις τρεις παραμένουν καμένες, αφού δεν υπήρχαν επιπρόσθετα ανταλλακτικά για να διορθωθούν και αυτές.

Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά είναι πλέον εμφανής και δε χρειάζεται καν να ανάψουν οι πλαϊνοί προβολείς, ώστε η σάλα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νεάπολης να είναι τόσο φωτεινή όσο θα έπρεπε.

Βέβαια, τα προβλήματα δε λείπουν μιας και το προ 20ετίας Κλειστό ταλαιπωρείται συνεχώς από ζημιές. Η τελευταία αφορά το φωτεινό πίνακα, ο οποίος δε λειτούργησε το Σαββατοκύριακο ούτε στο τουρνουά μπάσκετ για παιδιά της κατηγορίας μίνι, ούτε στους αγώνες πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας, ή στο βόλεϊ το βράδυ της Κυριακής. Αποτέλεσμα ήταν η γραμματεία να κρατάει σκορ, χρόνο και φάουλ με το χέρι με τους υπευθύνους της Εlectronet Γέρας να... τρέχουν ώστε να βρεθεί λύση και να είναι έτοιμος ο πίνακας την Κυριακή για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στην Παναγίτσα Χαλκίδας.

Kleisto_Lampes_fixed

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey