Τσαμπουκάς, αλλά δίνει... ευκαιρίες! [pics]

29/11/2012 - 16:04 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2012 - 16:31

Diagoras_Olympos_paiktes_ref_tomiΟ Διαγόρας Αγίας Παρασκευής πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα, έχοντας εκπροσωπήσει επάξια τη Λέσβο και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Πρωτεργάτης των επιτυχιών του ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, που με το μεράκι και το πάθος του για το ποδόσφαιρο, έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο της Αγίας Παρασκευής. Γνωστός και ως "Τόμι" στο χώρο του ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζεται από τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, τον οποίο δε διστάζει να... ξεδιπλώσει σε κάθε γήπεδο της Λέσβου.

Την Κυριακή, στο ντέρμπι κόντρα στον Όλυμπο, ο φωτογραφικός φακός του "SL" τον συνέλαβε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να... χωρίσει τους παίκτες του από το διαιτητικό τρίο, μετά την αποβολή του Ζήση Δημάκη, με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα, μόλις στο 15ο λεπτό.

Diagoras_Olympos_tomi_syvrisΕκείνο πάντως που δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς, είναι το γεγονός πως τόσο ο Χατζηκυριαζής όσο και οι κατά καιρούς συνοδοιπόροι του στις διοικήσεις του Διαγόρα, έχουν δώσει σημαντικές ευκαιρίες μετεξέλιξης στους προπονητές, που συνεργάστηκαν με την ομάδα.

Από εκεί εξάλλου ξεκίνησε την καριέρα του ο Νίκος Μάτας, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της πρωτοπόρου Αναγέννησης Γέρας.

Και φέτος όμως, ο "Τόμι" δε δίστασε να πάρει το ρίσκο, δίνοντας την τεχνική ηγεσία στο μέχρι πρότινος αμυντικό της ομάδας Τάσο Σπύρου, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα από τη θέση του προπονητή στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey