Όταν ο Μαλακός... ξελάσπωσε το φίλο του Δελόλμα!

05/12/2012 - 12:31 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2012 - 12:41

Το καλοκαίρι μαζί με τον Καπταγιάννη, αποτέλεσαν τις δύο μεταγραφικές «βόμβες» του Στέλιου Πατρίκα, προκειμένου η Αναγέννηση Γέρας να επιχειρήσει την υπέρβαση στο φετινό πρωτάθλημα και να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο στην ιστορία.

Γιώργος Μαλακός και Παναγιώτης Δελόλμας με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και παρουσία που σίγουρα ανεβάζει επίπεδο την κάθε ομάδα της Α΄  Τοπικής, περνούν φυσιολογικά κάθε Κυριακή από… «ακτίνες Χ», από τους απαιτητικούς φιλάθλους της ομάδας, που όταν δεν είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των παικτών, δεν διστάζουν να εκφράσουν τη δυσφορία τους…

Μία δυσφορία που δεν θέλει και πολύ να επηρεάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και να προκαλέσει μέχρι και χιουμοριστικά περιστατικά. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Γέρας με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, ο Παναγιώτης Δελόλμας αστόχησε από τα 11 βήματα σε κερδισμένο πέναλτι του Γιώργου Μαλακού και η ψυχολογία του φυσιολογικά… έπεσε.

Όταν η Γέρα στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, ο Δελόλμας ξαναπήρε τη μπάλα για να πάρει τη ρεβάνς από τον… εαυτό του. Κάπου εκεί όμως μπήκε στη μέση ο καλός του φίλος Μαλακός, που του πήρε τη μπάλα από τα χέρια και του είπε φιλικά: «Πάνο επειδή δεν έχεις καλή ψυχολογία, άσε να το κάνω εγώ, να το βάλω και να στο αφιερώσω…», του είπε και λίγο πριν την εκτέλεση, φίλησε τον συμπαίκτη του στο μέτωπο.

Τη συνέχεια λίγο πολύ την ξέρετε… Ο Γιωργάρας σούταρε και η μπάλα κατέληξε βασανιστικά αργά στην αγκαλιά του Ζαμτράκη… «Καθάρισε» λοιπόν ο… Γιώργαρος για το φίλο του και έκανε και το Νίκο Μάτα να αναρωτιέται για τη φετινή τύχη του!

Το περιστατικό καταγράφεται στα σπαρταριστά των λεσβιακών γηπέδων και το δημοσιεύουμε γνωρίζοντας το ότι και ο Μαλακός και ο Δελόλμας έχουν χιούμορ, αλλά και οι φίλοι της Γέρας κατανόηση και εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές τους, που μέχρι σήμερα έχουν την ομάδα πρώτη στη βαθμολογία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey