Σοκαρίστηκαν με τα έξοδα διαιτησίας!

19/12/2012 - 21:26

Aiolikos_Khfisia_anavoli4Ένα περιστατικό που χρήζει αναφοράς, από τα όσα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ήταν την ώρα που ο διαιτητής Μιχαηλίδης διάβασε τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα, πριν υπογράψουν οι δύο αρχηγοί.

Αφού ακούστηκαν τα αίτια της μη διεξαγωγής του αγώνα, ο ρέφερι από τη Βοιωτία ανέγνωσε το -κατά το ήμισυ- ποσό για τα έξοδα διαιτησίας που έπρεπε να πληρώσει η διοίκηση του Αιολικού, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, τα οποία ανέρχονταν περίπου στα 460€.

Παράγοντας της Κηφισιάς... ακούμπησε το κεφάλι του στον τοίχο και μετά στοϊκά έριξε ένα χτύπημα στην πλάτη των ομολόγων του στον Αιολικό, μονολογώντας "κατά το ήμισυ...".

Σοκαρίστηκε ο άνθρωπος, αφού όπως εξηγούσε αμέσως μετά, το εξοδολόγιο των διαιτητών στα εντός έδρας ματς της Κηφισίάς δεν ξεπερνά τα 350€, ποσό που δεν αγγίζει ούτε κατά το... ήμισυ, όσα είναι αναγκασμένος να πληρώνει ο Αιολικός στα δικά του παιχνίδια.

Και όπως έλεγε χαρακτηριστικά οδεύοντας προς το πούλμαν "είναι λογικό να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον Αιολικό με τόσα έξοδα. Εμείς παραπονιόμαστε για τα δύο χιλιάρικα παραπάνω που κόστισε το σημερινό ταξίδι κι εσείς πληρώνετε τα ίδια και περισσότερα κάθε 15 μέρες...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey