Ξύπνησαν μνήμες... Κυπέλλου στην ΑΕΛΚ!

12/02/2013 - 17:19 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2013 - 17:45

aelk_panionios_anatropi_vlastelli1Η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Σιδεράκη από την ΑΕΛΚ δημιούργησε αρκετούς συνειρμούς στους φίλους του ποδοσφαίρου στη Λέσβο και όχι μόνο.

Όσοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις, έφεραν αμέσως στη μνήμη τους την επίμαχη φάση στα τελευταία λεπτά της παράτασης, στον περσινό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛΚ και τον Πανιώνιο, που έληξε με νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης, η οποία της χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και τη διασταύρωση με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός τερματοφύλακας -τότε- του Πανιωνίου είχε ανατρέψει τον Τζίμη Βλαστέλλη μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής Παπαδόπουλος είχε κάνει... γαργάρα το πέναλτι!

aelk_panionios_diamartyries1_penΟ Σιδεράκης μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές των... αψιμαχιών που ακολούθησαν τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΛΚ, ρίχνοντας μπουνιά στον Βλαστέλλη, η οποία τιμωρήθηκε από το διαιτητή με κίτρινη κάρτα και στους δύο παίκτες.

Σίγουρα, από τότε έχει περάσει καιρός, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι Σιδεράκης και Βλαστέλλης θα έχουν να πουν πολλά στις προπονήσεις για τη συγκεκριμένη φάση, που ενδεχομένως να είχε αλλάξει την έκβαση του αγώνα, έχοντας οδηγήσει πιθανότατα το παιχνίδι στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Θυμηθείτε τη φάση του πέναλτι και τα όσα ακολούθησαν

{youtube}EkJvRj4ZC4w{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey