Σαρώνει η οικογένεια Μάτα!

27/04/2013 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2013 - 19:23

MatasNikos_MatasTheano_Aigaiopelagitikoi2013Μέχρι πρότινος ο Νίκος Μάτας έπαιζε... μπάλα μόνος του, παλιότερα ως ποδοσφαιριστής και πλέον ως προπονητής, με τον τοπικό Τύπο να ασχολείται συχνά - πυκνά με τα κατορθώματά και τις επιτυχίες του.

Από φέτος όμως, ο μπαμπάς της οικογένειας βρήκε άξιο συναγωνισμό από την κόρη του Θεανώ, η οποία πήρε τα γονίδια της μαμάς και αρχίζει δειλά-δειλά να πρωταγωνιστεί στην κωπηλασία, παρά το γεγονός πως ανήκει ακόμη στην αναπτυξιακή κατηγορία των κορασίδων.

Πριν λίγες ημέρες, η Θεανώ Μάτα επιλέχθηκε από την Κωπηλατική Ομοσπονδία να συμμετάσχει στο κοινόβιο της Εθνικής ομάδας, ξεχωρίζοντας σε αγώνες κωπηλατοεργόμετρου και σήμερα, πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ της κατηγορίας της, κατά τους 12ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στον Κόλπο της Γέρας.

Φυσικά, όλη οι οικογένεια Μάτα βρισκόταν στην κερκίδα εμψυχώνοντας τη Θεανώ και χειροκροτώντας θερμά την επιτυχία της. Λίγο αργότερα, ο φωτογραφικός φακός του "SL" εντόπισε τον Νίκο, ο οποίος όλο καμάρι, δεν αρνήθηκε να ποζάρει μαζί με την κόρη του, σε μια αναμφίβολα πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή μιας οικογένειας που οδεύει τον τελευταίο καιρό κυριολεκτικά από πρωτιά σε πρωτιά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey