H ατυχία χτύπησε τον Μυλωνά

15/10/2013 - 12:04

Mylonas_AgiaMarinaΔεν πρόλαβε να χαρεί τη μεταγραφή του ο Ιωακείμ Μυλωνάς, από τον Παλλεσβιακό στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στα Λουτρά, στον αγώνα της νέας του ομάδας με αντίπαλο τον Αετό Λουτρών και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μυλωνάς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και η αποθεραπεία του προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί τον προσεχή Ιανουάριο.

Αν και ο τραυματισμός αυτός είναι συνηθισμένος στο ποδόσφαιρο, το ότι σημειώθηκε σε ξερό γήπεδο κάνει ακόμα πιο επίκαιρο το θέμα των αγωνιστικών χώρων, ειδικά στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Είναι πια στι μέρες μας, επιτακτική η ανάγκη να τοποθετηθεί χλοοτάπητας στα γήπεδα του νησιού μας και σαφέστατα, τόσο ο Δήμος Λέσβου (αφού στη δικαιοδοσία του ανήκουν), όσο και εν γένει η Πολιτεία να φροντίσουν να εξασφαλίσουν τα παπραίτητα κονδύλια, για την αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων.

Η στήλη εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή, όπως και σε όλους εκείνους που φέτος "χτυπήθηκαν" από την ατυχία μέσα στα γήπεδα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey