Κατάφερε και έχασε ο Αιολικός!

23/02/2011 - 12:13

Τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών, στα Play Off του πρωταθλήματος των ανδρών, έκρυβαν μια μεγάλη έκπληξη, αφού χθες το βράδυ στην κοινή έδρα του Κλειστού της Νεάπολης ο 4ος στην κανονική περίοδο Αρίωνας Μυτιλήνης επικράτησε του 1ου Αιολικού με σκορ 55-58, βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα. Στο άλλο ματς, ο Παλλεσβιακός επικράτησε το Σάββατο, εύκολα, της "Καραντώνης" Ολυμπιάς Μηθύμνης με σκορ 69-48.

Στο χθεσινό ματς, Αιολικός και Αρίωνας τα έδωσαν όλα για τη νίκη, σε ένα ματς κλειστό από άποψη σκορ, που ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Με κύριο χαρακτηριστικό των δύο ομάδων τις δυνατές άμυνες και τα άστοχα σουτ, οι παίκτες του Δημήτρη Κουκέλλη πήραν ελαφρύ προβάδισμα στο ημίχρονο με σκορ 25-22. Η τρίτη περίοδος ωστόσο έμελλε να είναι καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι παίκτες του Αχιλλέα Καταύτου πήραν την ψυχολογική τόνωση που χρειάζονταν, με το σκορ να κλείνει στο 38-39. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν συναρπαστικά, με τις δύο ομάδες να κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Τελικά, το ροζ φύλλο αγώνα κατέληξε στον Αρίωνα Μυτιλήνης, που επικράτησε με 55-58 και ένα το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, σε μια μάχη που πριν την έναρξή της έμοιαζε με εκείνη του Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ, έχοντας ακριβώς την ίδια κατάληξη.

Η σειρά των ημιτελικών συνεχίζεται το Σάββατο (26/2), με την Ολυμπιάδα να υποδέχεται στο Μόλυβο τον Παλλεσβιακό, θέλοντας να φέρει τις νίκες στα ίσα, παίζοντας τα μετά όλα για όλα στο τρίτο ματς στο Κλειστό της Νεάπολης, όπου την ίδια μέρα, ο Αρίωνας θα φιλοξενήσει -τυπικά εντός έδρας- τον Αιολικό, με στόχο την ολοκλήρωση της μεγάλης έκπληξης, χωρίς ωστόσο να έχει εύκολο έργο, αφού οι παίκτες του Δημήτρη Κουκέλλη θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΑΡΙΩΝ 55-58
Δεκάλεπτα: 9-9, 16-13, 13-17, 17-19
Διαιτητές: ΛΕΒΕΝΤΕΛΛΗΣ – ΡΟΔΙΤΗΣ Κ
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (ΚΟΥΚΕΛΗΣ) ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 8, ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ, ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ 8 (1), ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ, ΚΑΘΙΩΤΗΣ 1, ΛΑΓΟΣ 17, ΝΕΣΤΩΡΑΣ 2, ΤΟΥΖΕΝΗΣ, ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ 15 (1), ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ, ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΔΕΛΛΗΣ 3
ΑΡΙΩΝ Γ.Σ.(ΚΑΤΑΥΤΟΣ) ΣΟΛΩΜΟΣ 4, ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ 4, ΨΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΙΟΜΥΤΟΓΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 4, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 3,  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 10 (1),  ΓΡΑΜΜΟΣ 1, ΟΡΦΑΝΟΣ 14 (1), ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ 8, ΚΑΖΑΝΗΣ 10

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey