Ο "Παλλέ" στον τελικό μέσω... ΔΕΗ!

03/03/2011 - 14:58

Ο Παλλεσβιακός είναι πλέον ο ένας εκ των δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος ανδρών στην Α' Κατηγορία, μετά την απόφαση της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου να κατακυρώσει υπέρ του το δεύτερο ημιτελικό με την "Καραντώνης" Ολυμπιάς Μηθύμνης, που δε διεξήχθη ποτέ στο Μόλυβο, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο γήπεδο μαζί με τους διαιτητές, που διαπίστωσαν ότι άναβαν μόνο οι δύο εκ των τεσσάρων πυλώνων. Παρά το ότι το διαιτητικό δίδυμο έδωσε τον απαραίτητο χρόνο για την αποκατάσταση της βλάβης, οι προβληματικοί πυλώνες δεν άναψαν ποτέ και έτσι αναγκάστηκαν να κλείσουν το Φύλλο Αγώνα.

Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, λαμβάνοντας υπ' όψη της το Φύλλο Αγώνα, πήρε την απόφαση του μηδενισμού της γηπεδούχου Ολυμπιάδας, αφού έτσι άλλωστε προβλέπει και ο κανονισμός. Σύμφωνα με το άρθρο 32 περί αντικανονικού γηπέδου, η παράγραφός "1ε" τονίζει πως ως τέτοιο, "θεωρείται ένα γήπεδο με καταφανώς ελαττωματικό φωτισμό", ενώ στην παράγραφο "5" σημειώνεται, πως "η ματαίωση αγώνα, λόγω αντικανονικότητας του γηπέδου, βαρύνει το σωματείο που έχει την ιδιότητα του γηπεδούχου, με συνέπεια την απώλεια του αγώνα και το μηδενισμό της ομάδας του".

Ο Παλλεσβιακός, έχοντας κερδίσει και το πρώτο ματς (69-48), πήρε την πρόκριση για τον τελικό με 2-0, όπου θα συναντήσει το νικητή του έτερου ζευγαριού στην ημιτελική φάση των Play Off, με Αιολικό και Αρίωνα Μυτιλήνης να κοντράρονται στο τρίτο και τελευταίο ματς της σειράς το Σάββατο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey