Ώρα τίτλου!

25/03/2011 - 13:27 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2011 - 13:56

Το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας στο μπάσκετ των ανδρών φτάνει αύριο στο τέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2010-11, με τη διεξαγωγή στο Κλειστό της Νεάπολης, του τρίτου και τελευταίου τελικού, ανάμεσα σε Παλλεσβιακό και Αρίωνα Μυτιλήνης, με φόντο το τρόπαιο.

Το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου, οι δύο ομάδες θα μπουν στο παρκέ για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης, αφού η κορυφή χωρά μόνο το νικητή, που θα εκπροσωπήσει τη Λέσβο και στα μπαράζ ανόδου στον όμιλο του Αιγαίου, τη Λαμπροβδομάδα, αν και οι πιθανότητες διάκρισης εκεί, είναι φέτος μηδαμινές.

Ο τίτλος του πρωταθλητή ωστόσο, έχει και μάλιστα μεγάλη σημασία. Στο φετινό τελικό εξάλλου, αναμετρώνται δύο ιστορικές ομάδες του νησιού μας, που έχουν κατακτήσει συνολικά τα 22 από τα 33 πρωταθλήματα της Α' Κατηγορίας Λέσβου, μονοπολώντας μάλιστα τους τίτλους από το 1990 έως και το 2005. Ο πολυνίκης Παλλεσβιακός των 12 τροπαίων λοιπόν, θα αντιμετωπίσει τον Αρίωνα Μυτιλήνης των 10 τροπαίων και αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον των δύο πρώτων τελικών, τότε το θέαμα και η αμφίρροπη εξέλιξη και του τρίτου τελικού, προμηνύεται συναρπαστική.

Διατητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Λεβεντέλλης και Αχαμνός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey