Αρισβαίος:Λύση συνεργασίας με τον Ιγνάτη Μαριόλα

06/06/2023 - 13:08 Τελευταία τροποποίηση στις 07/06/2023 - 09:46

Ο Αρισβαίος ανακοίνωσε την την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Ιγνάτη Μαριόλα, ο οποίος ωστόσο θα παραμείνει κοντά στον σύλλογο.

Ο Αρισβαίος μετά από αρκετά χρόνια συμμετείχε ξανά στα play offs έχοντας πολύ καλή πορεία σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Α ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου υπό τις οδηγίες του Ιγνάτη Μαριόλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Καλλονής βρίσκεται ήδη σε επαφές με Μυτιληνιό έμπειρο προπονητή και απομένουν λεπτομέρειες για τις επίσημες ανακοινώσεις. Αναλυτικά:

"Η διοίκηση του Α.Ο Αρισβαίου Καλλονής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Ιγνάτη Μαριόλα! Ο κοουτς Μαριόλας μετά από μια διετία στην ομάδα μας, η οποία ολοκληρώθηκε με την επιστροφή μετά από πολλά στα play off, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι του ανδρικού μας τμήματος!

Παρόλα αυτά επειδή αποτελεί κομμάτι του συλλόγου μας εδώ και πολλά χρόνια θα μείνει κοντά στην ομάδα και θα αναλάβει διοικητική θέση! Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα από τη θέση του προπονητή καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey