Νέο "μπαμ" με Στέργιο Μυτιληνού για τον Αρισβαίο

29/09/2023 - 17:22

Ακόμη μια ηχηρή προσθήκη για τον Αρισβαίο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο παίκτη με πολλές επίσης παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες και πολλούς τίτλους στο βαρύ βιογραφικό του, Στέργιο Μυτιληνού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τμήμα Μπάσκετ του ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την μεταγραφή ενός από τους καλύτερους παίχτες του Αιγαίου στην ιστορία, του Στεργίου Μυτιληνού.

Ο Στέργιος ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 11 χρονών στον Ίκαρο Ικάριας και έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ίκαρος Ικαρίας, Νίκη Ρέντη, ΑΕ Ρέντη, Εφηβικό Πανιωνίου, Έσπερος, Αίολος, Ταύρος, Πολυκράτης Σάμου, ΒΑΟΛ ,Α.Ε.Καρλοβασου, ΦΟΒ, Πράμνος Ικαρίας.

Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει 5 ανόδους με 5 διαφορετικές ομάδες, πάνω από 10 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα και αμέτρητες πρωτιές πρώτου σκόρερ σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε και θεωρείται όχι άδικα ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ του Αιγαίου και όχι μόνο. Από το 1996 έως το 2005 αγωνίστηκε στα Αθηναϊκά γήπεδα έως και την Β' Εθνική με πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις (Πρωταθλήματα και ανόδους, διακρίσεις πρώτου σκόρερ).

Το 2006 παίρνει την απόφαση να επιστρέψει για μόνιμη κατοικία στο νησί του την Ικαρία και αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ίκαρου έως και το 2010 πραγματοποιεί εξωπραγματικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα τους 75 πόντους αγωνιζόμενος 30 λεπτά στο ματς Ικαρος-Α.Σ. Ελπίδα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009. Αυτή την τετραετία κατέκτησε τα πάντα …Πρωταθλητής και Κυπελλούχος ΣΑΜΟΥ Μέσος όρος 37,6 πόντοι.

Το 2011 θα τον βρει στην Σάμο αγωνιζόμενο με τα χρώματα του Α.Ο.Πολυκρατη, Πρωταθλητής ΣΑΜΟΥ με ΑΟ Πολυκράτη Σάμου Μέσος όρος 36,2 πόντοι, άνοδος στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ Το 2012 Συμμετοχή στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ με ΑΟ Πολυκράτη Μέσος όρος 19,30 πόντοι. Συνέβαλε τα μέγιστα στην σωτήρια του ΑΟ Πολυκράτη και ψηφίστηκε σε επίσημη ψηφοφορία πολυτιμότερος παίχτης. Το 2012-2014 αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΒΑΟΛ, Πρωταθλητής και Κυπελλούχος, άνοδο στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ. Μεσός όρος στην Γ' Εθνική 19.5π .Το 2015-2016 μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην μέση επιστρέφει στην Σάμο αυτή την φορά για την ομάδα της Α.Ε. Καρλοβασου. Το 2016-2017 επιστρέφει στην ομάδα του νησιού του μετά από αρκετά χρόνια, με σπουδαίες εμφανίσεις οδήγησε τον ΠΑΣ Ικαρο στο Νταμπλ κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Άφησε τον Ικαρο με το απολυτό 10 τίτλους στις 10 διεκδικήσεις.

Οι επόμενες χρονιές τον βρήκαν στην ομάδα που ίδρυσε μαζί με φίλους του, τον Πράμνο όπου και εκεί συνέχισε να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια. Από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας και αναμένεται να βοηθήσει, με την ποιότητα και την εμπειρία που τον διακρίνει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων μας."

Ο Στέργιος Μυτιληνού στις δηλώσεις του είπε:

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον Coach κ. Αλμπάνη που ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να αγωνιστώ στον Αρισβαίο και να βοηθήσω και εγώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey