«Δικαίωση για τον Αρισβαίο η φετινή χρονιά» (video)

23/05/2024 - 18:06 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2024 - 18:21

Μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών και την κατάκτηση του τροπαίου από τον Αρισβαίο, μίλησαν στην κάμερα του sportlesvos οι πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας για την ομάδα της Καλλονής.

Ο προπονητής της ομάδας Στρατής Αλμπάνης σημείωσε ότι ήταν μια ονειρική χρονιά για την ομάδα που κατέκτησε στην αρχή το Κύπελλο και τώρα για πρώτη φορά το πρωτάθλημα σε επίπεδο ανδρών. Φέτος η ομάδα δημιουργήθηκε γι' αυτό τον σκοπό και από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει τη προετοιμασία της για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Γ Εθνική. Ο Αρισβαίος δεν αποτελεί φαβορί στα μπαράζ, όμως θα παλέψει για να πετύχει γι' αυτό που έχει δημιουργηθεί από το ξεκίνημα αυτής της σεζόν.

Επίσης οι παίκτης Νίκος Σταμούλης, ανέφερε ότι μετά από πολλά χρόνια στο μπάσκετ και αρκετούς τίτλους με άλλες ομάδες, φέτος πανηγύρισε το νταμπλ στην πρώτη του χρονιά στον Αρισβαίο. Η χρονιά στέφθηκε με επιτυχία αν και η ομάδα δεν έκανε πολλές προπονήσεις. Το μεγάλο πρόβλημα στην Καλλονή είναι ότι δεν έχει γήπεδο με αποτέλεσμα η ομάδα να κάνει προπονήσεις στη Νεάπολη και στο γήπεδο Παμφίλων. Ακολουθούν λίγες μέρες ξεκούρασης και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τους αγώνες μπαράζ.

Ο αρχηγός του Αρισβαίου Κώστας Κοσμάς είπε ότι η φετινή πορεία ήταν δικαίωση γιατί έγινε προσπάθεια χρόνων, έχουν μοχθήσει πολλοί παίκτες, πολλοί προπονητές για να φτάσει ο Αρισβαίος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ακόμη, αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Γιώργο Πραγκαστή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, όμως πανηγυρίζει κι εκείνος μαζί τους από ψηλά. Η ομάδα θα ξεκινήσει να δουλεύει για να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στα μπαράζ, είναι δύσκολη η διαδικασία, όμως θα πάει για το καλύτερο.

Ο Στέργιος Μυτιληνού με τη σειρά τόνισε ότι είναι όλοι πολύ χαρούμενοι που έφτασαν στην κατάκτηση των δύο τίτλων. Είναι αρκετά χρόνια φίλοι με τον Στρατή Αλμπάνη και όταν του ανέλυσε το πλάνο της ομάδας, αμέσως προσφέρθηκε να βοηθήσει. Ευελπιστούν να μπορέσουν να διεκδικήσουν στη συνέχεια ότι τους αναλογεί σε τέσσερα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. 

Ακόμη, ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Μαριόλας και ο γενικός αρχηγός Ιγνάτης Μαριόλας υπογράμμισαν ότι η κατάκτηση των δύο τροπαίων ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών της διοίκησης και με τη βοήθεια του Βαγγέλη Προδρόμου που ήταν αρωγός στη φετινή προσπάθεια. «Πονάμε» τον Αρισβαίο συμπληρώνουν και ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Όλη η οικογένεια του Αρισβαίου θα έχει τον Γιώργο Πραγκαστή πάντα στη καρδιά, γιατί ήταν η ψυχή της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε βιώσει όλα τα συναισθήματα, παρόλα αυτά κρατάμε τα θετικά και θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο στην Εθνική κατηγορία. Συγχαρητήρια και στον Παλλεσβιακό, γιατί ήταν ανταγωνιστικός. 

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου κ. Αλέξανδρος Ροδίτης είπε ότι έγινε ένας εξαιρετικός αγώνας, δίνοντας συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που δικαίωσαν τη φήμη τους. Μέσα από αυτούς τους αγώνες κερδίζει το μπάσκετ και ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα στα αθλητικά γεγονότα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey