«Συγκινητική η φετινή προσπάθεια των παικτών του Παλλεσβιακού» (video)

23/05/2024 - 19:37 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2024 - 20:25

Μετά τη λήξη του 2ου τελικού ανδρών, στην κάμερα του sportlesvos μίλησα ο προπονητής του Παλλεσβιακού Γιάννης Χρυσουλάκης και ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Ρούσσος.

Ο κ. Χρυσουλάκης σημείωσε ότι είναι ικανοποιημένος με τη πορεία της ομάδας όλη τη χρονιά. Κανένας δεν περίμενε ότι ο Παλλεσβιακός θα έφτανε στους τελικούς, εκτός από εμάς. Η προσπάθεια των παικτών ήταν συγκινητική, κατάφεραν να κοντράρουν τον Αρισβαίο που σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα και αξίζουν να προχωρήσουν. Το μυστικό της επιτυχημένης φετινής χρονιάς είναι το καλό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο όπως εξηγεί και τους οδήγησε στις υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις.

Ο Γιάννης Ρούσσος έδωσε συγχαρητήρια στον Αρισβαίο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ευχή να κατακτήσουν και τον στόχο της ανόδου. Για τον αγώνα είπε ότι ο «Παλλε» δεν ξεκίνησε καλά, όμως μίλησαν στο ημίχρονο και βελτίωσαν την άμυνα στη συνέχεια. Το 2-0 στις νίκες υπέρ του Αρισβαίου, ήταν δύσκολο να ανατραπεί, όμως ο Παλλεσβιακός προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός και στους δύο τελικούς και γενικότερα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνολική προσπάθεια των παικτών. Ο Παλλεσβιακός είναι μια παρέα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές για την φετινή τους πορεία. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey