Παράπονα Μολύβου για τη διαιτησία

23/01/2012 - 18:05

Παράπονα από τη διαιτησία των Σαλαβού και Χατζηαργυρίου έχουν στην Ολυμπιάδα Μήθυμνας, θεωρώντας πως με τις αποφάσεις τους οδήγησαν την ομάδα του Μολύβου στην ήττα κόντρα στον Αστέρα Νίκης (59-54), που είχε και ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην τετράδα της βαθμολογίας, που οδηγεί και στα play off του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ολυμπιάς Μηθύμνης: "Είμαστε στη δυσάρεστη θέση, για μια ακόμη χρονιά, να εκφράσουμε τα έντονα παράπονα μας για μια κάκιστη διαιτησία, τη χειρότερη φετινή για παιχνίδι της ομάδας μας, που οδήγησε στην ήττα, τον αποκλεισμό μας από την τετράδα και τον καθορισμό των ομάδων που θα συνεχίσουν στα πλει-οφ.

Όπως και πέρυσι, με τον αποκλεισμό της ομάδας μας από τον τελικό του πρωταθλήματος λόγω τεχνικών προβλημάτων του φωτισμού του δημοτικού γηπέδου Μήθυμνας, έτσι και φέτος την ίδια κρίσιμη χρονική στιγμή, μια κάκιστη διαιτησία που την αναγνώρισαν όλοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ανεπίτρεπτη για την εμπειρία και το κύρος των διαιτητών, καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα και όρισε τις τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στα πλει-οφ.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για το περιφερειακό μπάσκετ του νησιού μας, που στηρίζει την ομάδα μας αυτή, με συνεχείς εβδομαδιαίες προπονήσεις κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες σε ανοιχτό γήπεδο, με δημιουργία τμημάτων υποδομών και προβολή ιδανικών για τους νέους.

Είναι κρίμα να συρρικνώνουμε το μπάσκετ του νησιού μας μόνο στη Μυτιλήνη, για να εξυπηρετούμε μικροφιλικά σωματειακά συμφέροντα. Και το υπόλοιπο νησί χρειάζεται την στήριξη και κυρίως τον σεβασμό μας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey