Καταγγέλλει τη διαιτησία ο Αρισβαίος

10/12/2013 - 12:56

arisvaioslogoΑνακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Καλλονής, αναφορικά με την αναμέτρηση της 9ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία, στην οποία εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία του Ζεϊμπέκη.

Αναλυτικά: «Ο Α.Ο. Αρισβαίος καταγγέλλει την προκλητική διαιτησία του Α’ διαιτητή Ζεΐμπέκη στον αγώνα μας με τον Μακαρέα. Ενώ προηγούμασταν στο σκορ, άρχισε να μοιράζει τεχνικές ποινές στην ομάδα μας χωρίς λόγο και να εκνευρίζει τους παίκτες μας με ανύπαρκτα φάουλ, ανατρέποντας την υπέρ μας διαφορά και δίνοντας προβάδισμα στην αντίπαλη ομάδα στο 2ο 10λεπτο μέχρι και με 10 πόντους.

Αν και αντιδράσαμε, ανακτώντας ξανά την πρωτοπορία, ο εν λόγω διαιτητής ανέλαβε έργο, μετρώντας –αφού ενημερώθηκε από τη γραμματεία για το σκορ- καλάθι του Μακαρέα που ο ίδιος είχε αρχικά ακυρώσει, διότι δεν ήταν στην προσπάθεια για σουτ. Επίσης, δεν τήρησε κανόνες μηχανικής διαιτησίας και κατήργησε τον Β’ διαιτητή, σφυρίζοντας παντού. Όταν δε, ο προπονητής μας ζητούσε εξηγήσεις για τα σφυρίγματα του, απειλούσε συνέχεια ότι θα δώσει τεχνική ποινή. Σε ένα σύλλογο με τόσα τμήματα, μεγάλη ιστορία και 80 αθλητές, δεν θα ανεχθούμε ξανά τέτοια εχθρική και μεροληπτική διαιτησία, γιατί τέτοιες ενέργειες διώχνουν φιλάθλους, απογοητεύουν αθλητές και δεν προάγουν τον αθλητισμό.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey