Τζάμπολ στον πρώτο τελικό!

08/04/2014 - 15:16 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2014 - 15:23

Pallesviakos_Arion_mix1Παλλεσβιακός και Αρίων Μυτιλήνης κοντράρονται στο Κλειστό της Νεάπολης (20:30) για το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου της Α' Κατηγορίας των ανδρών, που αναμένεται συναρπαστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο πρώτος τελικός πήρε μια μικρή μετάθεση, λόγω της συμμετοχής του εφηβικού τμήματος του Αρίωνα Μυτιλήνης στην Α’ Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Χίο, το σαββατοκύριακο. Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (5/4), τελικώς θα διεξαχθεί σήμερα (20:30). Παλλεσβιακός και Αρίων θα προσπαθήσουν για την κατάκτηση της πρώτης νίκης, που θα τους δώσει προβάδισμα με φόντο τον τίτλο, λύνοντας τις διαφορές τους στο δεύτερο ματς, που ορίστηκε από την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου για το ερχόμενο Σάββατο (12/4). Αν η σειρά μετά και το δεύτερο ματς είναι ισόπαλη σε 1-1, τότε ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο φιναλίστ είναι και οι πολύνικες της διοργάνωσης, με τον Παλλεσβιακό να μετρά 14 τίτλους από το 1977-78, οπότε και διοργανώθηκε για πρώτη φορά η Α’ Κατηγορία Λέσβου και τον Αρίωνα Μυτιλήνης να ακολουθεί με 10 κατακτήσεις.

Διαιτητές του τελικού αύριο ορίστηκαν οι Σπύρος Σαλαβός και Κώστας Ροδίτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey