Με δύο απουσίες ο Θησέας στην Αθήνα

23/06/2015 - 10:45

Ο πρωταθλητής Λέσβου στις γυναίκες Θησέας Παναγιούδας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τους αγώνες μπαράζ προς την άνοδο στην Α2 Κατηγορία, που ξεκινούν την Τετάρτη (24/6) και θα έχουν ολοκληρωθεί ως την Κυριακή (28/6), στο Γήπεδο του Μετς B' στην Αθήνα.

Η ομάδα του Κώστα Καραμανώλη ταξιδεύει στην πρωτεύουσα με δύο σημαντικές απουσίες, αφού δεν θα μπορέσουν τελικά να ακολουθήσουν την αποστολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η αρχηγός Θέκλα Κουκουρουβλή και η σέντερ Αστερία Τρούπκου, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των υπολοίπων αθλητριών.

Σε κάθε περίπτωση, στο Θησέα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αποστολή της ομάδας της Παναγιούδας αναχωρεί την Τετάρτη σε δύο... μέρη. Το πρώτο αεροπορικώς και το δεύτερο ακτοπλοϊκώς λόγω έλλειψης εισιτηρίων. Σημειώνεται ότι ο Θησέας έχει ρεπό κατά την 1η Αγωνιστική των μπαράζ. Στην Αθήνα ταξιδεύουν οι: Φωτέλλη, Ταμβακέλλη, Χριστακόγλου, Μανιάκη, Λάκκα, Κωστακέλλη, Σαϊτάνη, Καρακλά, Βουδούρη, Δήμου, Χατζησταματίου και Καθιώτου. Αρχηγός αποστολής είναι η έφορος του τμήματος κ. Νάντια Χατζησάββα. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Θησέα κάνουν προσπάθειες ώστε να καταφέρει η Βικτώρια Δήμου να ενσωματωθεί στην αποστολή, από τη Λάρισα όπου σπουδάζει, αν και βρίσκεται σε περίοδο εξεταστικής.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όσους βοήθησαν ώστε να προετοιμαστεί και να πραγματοποιηθεί το πολυδάπανο αυτό ταξίδι. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως η κατηγορία είναι ερασιτεχνική και οι πόροι ελάχιστοι. Παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα στους Λέσβιους που κατοικούν στην Αθήνα να βρεθούν την Πέμπτη στο Γήπεδο του Μετς B', όπου στις 17:00 κάνει τζάμπολ ο πρώτος αγώνας των πρωταθλητριών Λέσβου με αντίπαλο τον ΑΠΣ Άρις Μεσσηνίας

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική (24/6)
Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου-ΑΓΣ Ιωαννίνων (17:00)
ΟΑ Χανίων-ΑΠΣ Άρις Μεσσηνίας (19:00)
Ρεπό: Θησέας Παναγιούδας

2η Αγωνιστική (25/6)
ΑΠΣ Άρις Μεσσηνίας-Θησέας Παναγιούδας (17:00)
ΑΓΣ Ιωαννίνων ΟΑ Χανίων (19:00)
Ρεπό: Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου

3η Αγωνιστική (26/6)
ΟΑ Χανίων-Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου (16:00)
Θησέας Παναγιούδας-ΑΓΣ Ιωαννίνων(18:00)
Ρεπό: ΑΠΣ Άρις Μεσσηνίας 

4η Αγωνιστική (27/6)
ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΑΠΣ Άρις Μεσσηνίας - (16:00)
Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου-Θησέας Παναγιούδας (18:00)
Ρεπό: ΟΑ Χανίων

5η Αγωνιστική (28/6)
Θησέας Παναγιούδας-ΟΑ Χανίων (10:00)
ΠΣ Άρις Μεσσηνίας-Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου (12:00)
Ρεπό: ΑΓΣ Ιωαννίνων

Αγωνας μπαράζ 2ης θέσης (29/6)
2ος υποομίλου Α'-2ος υποομίλου Β' (10:00)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey