Τράβηξαν τα βλέμματα Ταμβακέλλη και Φωτέλλη

07/07/2015 - 14:41

Η συμμετοχή του Θησέα Παναγιούδας στα μπαράζ για άνοδο στην Α2 γυναικών μπορεί να μη στέφθηκε από επιτυχία, ωστόσο δύο από τις αθλήτριες του πρωταθλητή Λέσβου κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Ο λόγος για την Εβελίνα Ταμβακέλλη και την Κατερίνα Φωτέλλη, που είναι γεννημένες το 2001 και ανήκουν ηλικιακά στην κατηγορία κορασίδων. Οι δύο νεαρές αθλήτριες του Θησέα όχι μόνο αγωνίστηκαν στο τουρνουά με αυξημένο μάλιστα χρόνο συμμετοχής, αλλά κοίταξαν στα μάτια πιο έμπειρες παίκτριες, μεγαλύτερης ηλικίας. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τα ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια του κ. Βελισσαράκου, μέλους του τεχνικού τιμ της Εθνικής κορασίδων, που βρέθηκε στο γήπεδο του Μετς και παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες μπαράζ.

Μάλιστα, έπειτα από πρόσκληση του ίδιου, τα κορίτσια του Θησέα βρέθηκαν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και παρακολούθησαν προπόνηση των κλιμακίων της Εθνικής ομάδας στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, ενώ είχαν και την ευκαιρία αμέσως μετά το τέλος αυτών, να φωτογραφηθούν με τη σπουαία αθλήτρια της Εθνικής γυναικών, Άρτεμις Σπανού.

Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Παναγιούδας ευχαρίστησε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν στα μπαράζ, αλλά και για τις ώρες προπόνησης που αφιέρωσαν στη διάρκεια της χρονιάς. Ευχόμενο επίσης στις δύο κορασίδες της αποστολής, να έχουν την ίδια ανοδική πορεία και στο μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey