Μετ' εμποδίων ξανά η προετοιμασία του Θησέα

16/12/2021 - 22:15

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Θησέα με την ομάδα του Άργους την Κυριακή στις 12:00 στο Κλειστό της Νεάπολης για την 8η αγωνιστική της Α2 γυναίκων, συνεχίζεται μετ' εμποδίων λόγω των απουσιών.

Όλη την εβδομάδα στην προπόνηση συμμετέχουν μόνο 5-6 αθλήτριες, ενώ κόντρα στους Δαναούς Άργους θα συμμετέχουν στην αποστολή ανάγκης και 3 κορασίδες.

Ο προπονητής της ομάδας Στρατής Αλμπάνης με δήλωση του αναφέρει:

"Παιζουμε με την 3η ομάδα της βαθμολογίας που έχει στην σύνθεση της 2 παίκτριες Α1 κατηγορίας την Δανουση και την Κεχαγια η οποία έχει πάρει και πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Αθηναϊκό, και φυσικά την Ροδουλα Χρυσοστομιδου την οποία την είχαμε πέρυσι εμείς και ξέρουμε ποσό καλή παίκτρια ειναι.

Το έργο μας είναι εκ των προτέρων πολύ δύσκολο, παρόλα αυτά το μυαλό μου είναι περισσότερο στις τραυματίες παίκτριες και όχι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. οι ατυχίες των τραυματισμών μας έχουν φέρει πιο κοντά και πλέον στο μυαλό μου οφείλω να έχω και εκείνες οι οποίες σωματικά δεν μπορούν να μας βοηθήσουν αλλά είναι πνευματικά δίπλα μας και αγωνιζόμαστε και για εκείνες!

Εύχομαι και στα 5 κορίτσια ταχεία ανάρρωση και αυτοί να είναι οι τελευταίοι τους τραυματισμοί."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey