Κοινή δράση από τον Δήμο Λήμνου και τον Ήφαιστο

09/04/2024 - 10:38

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου και ο Α.Ο. «Ήφαιστος» πραγματοποίησαν την ίδια ημέρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», κοινή δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την ψυχική υγεία και τη διατροφή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου και ο Α.Ο. «Ήφαιστος» πραγματοποίησαν την ίδια ημέρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», κοινή δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την ψυχική υγεία και τη διατροφή.

Η δράση περιλάμβανε ομιλίες από την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας, κα Αδαμάκη Μαρία, με θέμα την «Ψυχική Υγεία και την Άθληση» και τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, κα Βότση Ειρήνη – Χρυσοβαλάντου, με θέμα την «Διατροφή πριν και μετά από την προπόνηση». Ακολούθησε αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ του Α.Ο. «Ήφαιστος» και της East Coast B.C. Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννα – Ελπίδα Διαματάρη.

dimoslimonu-ifaistos-drasi.jpg (770×578)

Επιπλέον, συλλέχθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λήμνου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του «Ηφαίστου» για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση μας, καθώς αγκάλιασαν τη δράση μας, με την ενεργό τους συμμετοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της οργάνωσής της.Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την κα Βότση Ειρήνη – Χρυσοβαλάντου για την αγαστή συνεργασία μας και την τιμή που μας έκανε να συμμετάσχει ενεργά στη δράση μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey