Για το καλύτερο κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας

15/10/2022 - 10:18 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2022 - 10:39

Τον Ίκαρο Καλλιθέας αντιμετωπίζει ο Αιολικός αύριο Κυριακή 16/10 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Μετά την πρεμιέρα κόντρα στον Αργοναύτη, στην πρώτη εκτός έδρα αναμέτρηση της νέας σεζόν, η ομάδα της Λέσβου θα αναμετρηθεί με έναν επίσης πιο έμπειρο αντίπαλο που φαντάζει το μεγάλο φαβορί, κατακτώντας τη νίκη στην πρεμιέρα στη Κάλυμνο κόντρα στην τοπική ομάδα μετά από μεγάλη ανατροπή.

Η ομάδα του Γιώργου Γκούμα βρίσκεται ακόμα σε φάση προσαρμογής στην κατηγορία, σίγουρα χρειάζεται βελτίωση σε κάποια σημεία, ωστόσο οι "κυανόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη του, παίζοντας για το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους δώσει άλλον αέρα για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Γιώργος Γκούμας θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες, ενώ για τον Ίκαρο επιστρέφει μετά από τραυματισμό το βασικό πεντάρι, ο Μαυροειδής. Ο Αιολικός θα ταξιδέψει αύριο αυθημερόν αεροπορικώς με τον αγώνα να διεξάγεται στις 15:30 για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την Aio1Media.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής 

Φοίνιλας Πειραιά – ΦΟ Βροντάδου, 15:00

Ίκαρος Καλλιθέας – Αιολικός, 15:30

Νίκη Αμαρουσίου – Ένωση Αττάλου Καλύμνου, 16:00

Μανδραϊκός – Ποσειδών Νέου Ψυχικού, 17:00

Αργοναύτης – Πικέρμι, 17:00

Ελευθερία Μοσχάτου – Δάφνη, 17:00

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey