Ταλαιπωρία για τον Αιολικό πριν τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς

20/04/2023 - 17:25 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2023 - 19:21

Ο Αιολικός την Κυριακή 23 Απριλίου θα αντιμετωπίσει στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς εκτός έδρας τη Νίκη Αμαρουσίου, με την ομάδα της Λέσβου να είναι αναγκασμένη να αναχωρήσει από την βάση της από τρεις ημέρες νωρίτερα.

Ο Αιολικός αναχωρεί σήμερα 20/4 το απόγευμα με πλοίο, καθώς δεν υπάρχουν τις επόμενες ημέρες διαθέσιμα εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει και δύο διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα, με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς κόστους αλλά κυρίως για την κατάλληλη προετοιμασία της ομάδας ενόψει αγώνα που παίζεται η παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα της Μυτιλήνης απέστειλε αίτημα στην ομοσπονδία και τη Νίκη Αμαρουσίου για αλλαγή ημέρας στην διεξαγωγή της ημέρας και συγκεκριμένα για την ερχόμενη Τετάρτη 26/4, όμως η αντίπαλος του Αιολικού δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα και έτσι θα αγωνιστεί κανονικά όπως είχε οριστεί την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι.

Στο στρατόπεδο του Αιολικού παρά τις όποιες αντιξοότητες, δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη της παραμονής, έτσι ώστε να αγωνιστούν στον δεύτερο αγώνα της σειράς της Β φάσης των play outs στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, όπου εκεί όλα θα είναι διαφορετικά. Οι "κυανόλευκοι" σίγουρα γνωρίζουν την δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα και καλούνται να κάνουν την υπέρβαση, αφού αν ηττηθούν θα υποβιβαστούν, καθώς οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στο 3-0.

H δεύτερη αναμέτρηση των play outs ανάμεσα στο Πικέρμι και τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού θα γίνει την ίδια μέρα στις 5 το απόγευμα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey