Τιμούν ξανά τη μνήμη του Στρατή Τραντάλη!

15/07/2020 - 14:32 Τελευταία τροποποίηση στις 15/07/2020 - 14:48

Για 6η συνεχόμενη χρονιά φίλοι και πρώην συμπαίκτες του αδικοχαμένου Στρατή Τραντάλη θα τιμήσουν τη μνήμη του στο Σκόπελο Γέρας, με τη διεξαγωγή ενός αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων Γέρας και του υπόλοιπου νησιού την Τετάρτη 22 Ιουλίου.

Στις δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν παλιές δόξες του λεσβιακού μπάσκετ, παίκτες που υπήρξαν συμπαίκτες και αντίπαλοι του Στρατή στην πολύχρονη ενασχόλησή του με το άθλημα στο νησί.

«Tο ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς για έναν αδελφό, φίλο συναθλητή και ένα από τα καλύτερα παιδιά που έζησε ποτέ στην περιοχή μας, είναι να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη του. Το μόνο που ζητάμε είναι η παρουσία σας. Σας περιμένουμε στο γήπεδο μπάσκετ "Ευστράτιξανά ου Τραντάλη" στο Σκόπελο Γέρας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στρατής Τραντάλης έφυγε από τη ζωή στις 18 Ιανουαρίου 2014, σε ηλικία μόλις 35 ετών, κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο από το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης προς το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, έχοντας αισθανθεί αδιαθεσία στη διάρκεια αγώνα της ομάδας του, του Παγγεραγωτικού, απέναντι στον Παλλεσβιακό. 

Στις 16 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, το Γήπεδο μπάσκετ στο Σκόπελο Γέρας, απ' όπου καταγόταν, πήρε το όνομά του, παρουσία συναθλητών του, παραγόντων και πολλών φίλων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey