Στη μνήμη του κόουτς Κουκέλλη [pics]

05/01/2015 - 21:22 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2015 - 23:53

Ακόμα μία φορά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης διοργάνωσε με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου το 3ο Τουρνουά "Δημήτρης Κουκέλλης" τιμώντας τον αείμνηστο προπονητή, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας το 2012.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Νεάπολης και αρχικά έγινε αγώνας βετεράνων, αθλητών από όλο το νησί που κάποια στιγμή τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κουκέλλη ή ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του με κάποιο τρόπο. Ακολούθως, έπαιξαν τα παιδικά και ανδρικά τμήμτατα του Αιολικού και του Αρίωνα Μυτιλήνης, των δύο ομάδων στους πάγκους των οποίων έκατσε ο σπουδαίος κόουτς.

Πέραν του αγωνιστικού, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης βράβευσε τον Πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρη Κουκουνιά, για την προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί η αφιλοκερδής συμμετοχή του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Κριτών Λέσβου.

Ο Στρατής Αλμπάνης, προπονητής του Αιολικού σήμερα και συνεχιστής του έργου που ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουκέλλης, τόνισε σε δηλώσεις του: "Είναι μεγάλη μας τιμή, που διοργανώνουμε και φέτος το 3ο Τουρνουά στη μνήμη του Δημήτρη Κουκέλλη, ενός ανθρώπου που είχε προσφέρει πολλά στο λεσβιακό μπάσκετ, αλλά και στην οικογένεια του Αιολικού. Ο Δημήτρης ήταν πάντα δίπλα στο μπάσκετ, κοντά στα νέα παιδιά και η προσφορά του ήταν τεράστια, ενώ το κενό που άφησε, δυσαναπλήρωτο. Κάτι που πολύ δύσκολα θα καλυφθεί από εμάς τους νέους. Επί σειρά ετών αποτέλεσε προπονητή του Αιολικού και του Αρίωνα. Εμείς από την πλευρά μας το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τιμούμε κάθε χρόνο τη μνήμη του. Υπάρχουν σκέψεις το τουρνουά αυτό να αναβαθμιστεί τα επόμενα χρόνια. Ξέρουμε ότι μας κοιτάζει από ψηλά και είναι πάντα κοντά μας."

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey