Σ.Καλλιοντζής: «Νιώθω ευλογημένος που αγωνίζομαι σε τέτοιο επίπεδο» (video)

27/03/2024 - 18:45 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2024 - 00:49

Ένα από τιμώμενα πρόσωπα στο 1ο τουρνουά Αιγαίου που διεξήχθη στο νησί μας τις προηγούμενες ημέρες με τη συμμετοχή των Μικτών ομάδων μπάσκετ, ήταν και ο Μυτιληνιός αθλητής που διαπρέπει τον τελευταίο χρόνο στην Αμερική, Στράτος Καλλιοντζής.

Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου, βράβευσε τον Στράτο Καλλιοντζή, ο οποίος έκανε τα πρώτα βήματα στο άθλημα στην ομάδα του Παλλεσβιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής μάλιστα και στο Basketball Champions League. Ο ύψους 2.08 φόργουορντ/σέντερ έχει αγωνιστεί επίσης δύο φορές και με τη φανέλα της Εθνικής U18 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Ο 19χρονος αθλητής από τον περασμένο Σεπτέμβριο συνεχίζει στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Λύκειο Χούσακ, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2024 θα προστεθεί στο μπασκετικό τμήμα του Πανεπιστημίου Λα Σαλ στη Φιλαδέλφεια όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα χρόνια.

Ο Στράτος Καλλιοντζής μετά την βράβευση του ανέφερε στην κάμερα του sportlesvos, ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στη γενέτειρα του και στη μεγάλη αυτή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της τοπικής επιτροπής και της ΕΟΚ. Ακόμη, τόνισε ότι γίνονται ενέργειες και για τα παιδιά τω νησιών και είναι ευχάριστο που στη Λέσβο μετά από χρόνια διεξήχθη πάλι ένα επιτυχημένο τουρνουά.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι βιώνει μια μοναδική εμπειρία τον τελευταίο καιρό στην Αμερική και ότι νιώθει ευλογημένος που έχει καταφέρει να αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο. Τα πάντα είναι διαφορετικά  προσθέτει παρακάτω, όμως έχει προσαρμοστεί πλήρως και είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Ο Καλλιοντζής τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη όπου θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να είναι έτοιμος για το νέο του ξεκίνημα. Εκεί άλλωστε όπως τονίζει, έχει μια δεύτερη «οικογένεια».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey