Έρχεται... χρήμα!

02/03/2015 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2015 - 15:26

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει οκτώ ομάδες της Λέσβου, που θα λάβουν επιχορήγηση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συνολικού ποσού 6.000€, όπως αποκαλύπτει με σημερινό της ρεπορτάζ η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε με έγγραφό της την Τοπική Επιτροπή Λέσβου για την ενημέρωση των συλλόγων, ώστε να γίνει η συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, που πρέπει να καταθέσουν για να λάβουν την επιχορήγηση για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών παλαιότερων ετών. Σε αυτά συγκαταλέγονται α) αριθμοί λογαριασμών τραπέζης των σωματείων, β) γραμμάτια είσπραξης με υπογραφές προέδρου και ταμία, γ) υπεύθυνες δηλώσεις των προέδρων για συγκεκριμένα έτη.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως 6 σύλλογοι, οι Αστέρας Νίκης, Αιολικός, Μακαρέας Άγρας, Ελπίδες Παναγιούδας, Ολυμπιάς Μηθύμνης και Παλλεσβιακός, δικαιούνται από 600€ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ανδρών, ενώ Θησέας Παναγιούδας και Αρισβαίος Καλλονής θα λάβουν από 1200€ αφού προσμετρείται ότι λαμβάνουν μέρος και στην κατηγορία γυναικών.

Ένα έσοδο ανέλπιστο για τις ομάδες, αφού οι επιχορηγήσεις αθλητικών συλλόγων από την Πολιτεία είχαν αρχίσει να θεωρούνται... μακρινό όνειρο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey