Πασχαλινό τουρνουά Αιγέα Πλωμαρίου

14/04/2015 - 13:24 Τελευταία τροποποίηση στις 16/04/2015 - 11:28

Μια όμορφη πρωτοβουλία πήραν οι άνθρωποι του Αιγέα Πλωμαρίου, διοργανώνοντας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το "!ο Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ", για παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ 2000 και 2003, ανήκοντας στις ηλικιακές κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Πλωμαρίου, από τις 10 το πρωί του Σαββάτου. Αρχικά, η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης θα είναι αφιερωμένη στα κορίτσια, με προσκεκλημένες ομάδες την Ολυμπιάδα Μήθυμνας, τον Αρισβαίο Καλλονής και τον Θησέα Παναγιούδας, που μαζί με τον οικοδεσπότη Αιγέα θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο με παιχνίδια εναντίον όλων για την ανάδειξη του νικητή. Το πρωί της Κυριακής, σειρά παίρνουν τα αγόρια με τις ομάδες του Mytilini Sports Club, του Αρισβαίου Καλλονής και των Ελπίδων Παναγιούδας να αγωνίζονται, μαζί με τον Αιγέα, επίσης σε έναν όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το "1ο Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ Πλωμαρίου" θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Κριτών Λέσβου. Με τη λήξη του θα βραβευθούν οι νικήτριες ομάδες, ενώ οι προπονητές και οι διαιτητές που θα "σφυρίξουν" τις αναμετρήσεις θα ψηφίσουν για τον MVP κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey