Σχολική γιορτή με την πορτοκαλί μπάλα!

14/05/2015 - 09:47

Με τη συνδιοργάνωση τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της Μυτιλήνης, 2ου, 4ου, 5ου και 8ου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης στο προαύλιο του 8ου Δημοτικού Σχολείου. 

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 120 ταλαντούχοί μαθητές και μαθήτριες, σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ, από την οποία όλοι βγήκαν χαρούμενοι και νικητές μέσα από αγώνες "3 on 3", με συναρπαστικές συνεργασίες και όμορφα καλάθια. Δάσκαλοι και μαθητές ανανέωσαν το ραντεβού τους και για την επόμενη σχολική γιορτή, αυτή τη φορά στο άθλημα του ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του 5ου Δημοτικού Σχολείου.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής, Μαλεφιουδάκη Ευαγ., Χατζηελευθερίου Αθ., Μάγειρας Γεώρ. και Καρακωνσταντίνος Παρ., οι οποίοι φρόντισαν και για την άψογη διεξαγωγή των παιχνιδιών. Για την ξεχωριστή φιλοξενία φρόντισαν ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 8ου Δ.Σ. Στο τέλος της Σχολικής Γιορτής Καλαθοσφαίρισης, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής απένειμε διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους μαθητές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey