Στη Χ.Α.Ν.Θ. ο Μιχάλης Δεμερτζής

22/08/2023 - 14:51 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2023 - 15:18

Ο Μιχάλης Δεμερτζής ετοιμάζει βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη και για τη νέα του ομάδα, την ακαδημία μπάσκετ Χ.Α.Ν.Θ.

Ο 15χρονος Μυτιληνιός γκαρντ που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα και αγωνίστηκε έως τώρα με επιτυχία στην Αθλητική Λέσχη, θα συνεχίσει την μπασκετική του πορεία στην συμπρωτεύσουσα. Ο Δεμερτζής είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών σωματείων ιδιαίτερα μέσα από την εξαιρετική του παρουσία στους αγώνες μπαράζ ανόδου που αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον σύλλογο από την Θεσσαλονίκη να σπεύδει για την απόκτηση του ενόψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν. Sports Club και Χ.Α.Ν.Θ. συμφώνησαν για την μετακίνηση του νεαρού αθλητή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σίγουρα αποτελεί τεράστιο βήμα για τον Μυτιληνιό αθλητή, αφού η Χ.Α.Ν.Θ. είναι από τα ιστορικότερα μπασκετικά σωματεία της χώρας μας και ένα από τα πιο οργανωμένα σε αναπτυξιακό επίπεδο καθώς διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ξενώνες για τους αθλητές και άλλες παροχές. 

Ο Δεμερτζής στέφθηκε πρωταθλητής με τη φανέλα του Sports Club για πρώτη φορά φέτος σε επίπεδο ανδρών, ενώ η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο και στην κατηγορία των εφήβων.Στην Χ.Α.Ν.Θ.  θα αγωνιστεί στις κατηγορίες παίδων και εφήβων.

karambalis-giorgos.jpg (770×513)

Ο προπονητής του Sports Club Γιώργος Καραμβάλης σε δήλωση του στο "SL" αναφέρει:

"Νιώθω πολύ υπερήφανος που ένα δικό μας παιδί θα κάνει αυτό το μεγάλο βήμα. Ο Μιχάλης ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών στην ακαδημία του Sports Club και η αγάπη του και η αφοσίωση του στο μπάσκετ, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Εύχομαι στον Μιχάλη να δει όλα τα όνειρα του να πραγματοποιούνται."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey