Κλήρωσε για τα πρωταθλήματα μπάσκετ της Λέσβου

01/09/2023 - 19:50 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2023 - 13:56

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 28 Αυγούστου στα γραφεία της τοπικής επιτροπής καλαθοσφαίρισης οι κληρώσεις του κυπέλλου Λέσβου "Γ. Καρέκος" και των πρωταθλημάτων.

Παρουσία του προέδρου Βασίλη Ανδριώτη, μελών της επιτροπής αλλά και εκπροσώπων των περισσότερων σωματείων, συζητήθηκαν όλα τα θέματα σχετικά με τα νέα πρωταθλήματα και στη συνέχεια προχώρησε η διαδικασία των κληρώσεων του κυπέλλου, των πρωταθλημάτων ανδρών, γυναικών και των υποδομών, εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων. Ας σημειωθεί ότι υπήρξε διαδικτυακή σύνδεση και με εκπροσώπους ομάδων από τη Λήμνο.

Στο ανδρικό πρωτάθλημα μετά από χρόνια θα λάβουν μέρος περισσότερες ομάδες και συγκεκριμένα 11, ενώ και στις γυναίκες υπάρχει αυξημένος αριθμός κατά μία ομάδα, καθώς δήλωσε συμμετοχή για πρώτη φορά η Αθλητική Λέσχη. Στο Κύπελλο συμμετέχουν 9 ομάδες. Η πρώτη φάση του κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 30/9-1/10, ενώ την Τετάρτη 27/9 θα αναμετρηθούν ο Αστέρας Νίκης με τον Αιολικό, με τον νικητή να συμπληρώνει τον αριθμό των ομάδων.

Η έναρξη του ανδρικού πρωταθλήματος έχει οριστεί στις 21 Οκτωβρίου, με την πρεμιέρα να επιφυλάσσει δυνατές μάχες. Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος γυναικών θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες. Ακολουθεί το πρόγραμμα του κυπέλλου και η πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών:

Α φάση Κυπέλλου

28/9

Αστέρας Νίκης-Αιολικός

30/9

Αίολος-(Νικητής Αστέρας Νίκης-Αιολικός)

Αθλητική Λέσχη-Παπάδος

ΑΟΜ-Παλλεσβιακός

Αρισβαίος-Ερμής Παμφίλων

Η 1η αγωνιστική Ανδρών

ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΣ-ΑΟΜ

ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ-ΕΡΜΗΣ

ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ

Ρεπό:ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Η 1η αγωνιστική Γυναικών

ΟΛΥΜΠΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ

ΑΙΟΛΟΣ-ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ

ΡΕΠΟ:ΑΘ.ΛΕΣΧΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey