Μπάσκετ:41ο ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας εθνικών κατηγοριών 2023

22/09/2023 - 10:41

Στο 41ο Ετήσιο Σεμιναρίο Διαιτησίας Εθνικών κατηγοριών, όπως διεξήχθη στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου έως 19 Σεπτεμβρίου 2023, παρευρέθηκαν οι αξιολογημένοι διαιτητές του ΣΕΔΚΑ Λέσβου, Μαριγλή Ελένη, Μυζίκας Θεόφιλος και Τζαγκατζής Μάριος.

Το φετινό σεμινάριο είχε το όνομα του Αθανάσιου Δεσλή ως φόρο τιμής, και πραγματοποιήθηκε σε 2 γκρουπ. Οι αξιολογημένοι διαιτητές υποβλήθηκαν ενόψει της νέας σεζόν σε αγωνιστικές και γραπτές εξετάσεις ενώ παρακολούθησαν επί 2 ημέρες επιμορφωτικά σεμινάρια με διαδραστικό τρόπο και μορφωτικό χαρακτήρα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με σημαντικές παρουσίες όπως τον εξαιρετικό καλεσμένο της ΟΔΚΕ κ. DAVORIN NAKIC, τους εξαιρετικούς καθηγητές κ. Κουκουλεκίδη Στέλιο και τον κ. Τανατζή Γιώργο. Επίσης, ο κ. Παπαδόπουλος Θεόφιλος μίλησε περί νομικών ζητημάτων, και ο κ. Σταυρόπουλος Νίκος μίλησε περί ψυχολογίας και συγκέντρωσης. Αναφορά δε έγινε και στο νέο ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα από τη κα. Μερίκα Τάνια, ενώ ενδελεχής συζήτηση έγινε πάνω σε φάσεις αγώνων για την καλύτερη δυνατή επιμόρφωση των μελών. Με την παρουσία του τίμησε το σεμινάριο μιλώντας στους αξιολογημένους διαιτητές ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. κ. Λιόλιος Βαγγέλης.

Η φιλοξενία και η διοργάνωση από το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ ήταν εξαιρετική και τα μέλη, Μαριγλή Ελένη (Α’ Εθνική), Μυζίκας Θεόφιλος (Γ’ Εθνική) και Τζαγκατζής Μάριος (Γ’ Εθνική) επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις μετά την επιμόρφωση και την φιλοξενία του 41ου Σεμιναρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey