Κολώκας: «Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να παίζουμε κάθε εβδομάδα στην Μυτιλήνη»

29/11/2023 - 14:25 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2023 - 14:29

Ο υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος του Ηφαίστου Λήμνου Μάρκος Κολώκας, μίλησε στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του EOK WebRadio. Αναλυτικά είπε:

Για την ομάδα και την καθημερινότητα: «Αυτή τη στιγμή έρχονται πάνω από 150 παιδιά. Ξεκινάμε από πολύ χαμηλά, από 5 χρονών μέχρι και 18. Κατεβάζουμε 3 αγωνιστικά τμήματα, παιδικό, εφηβικό και νεάνιδες. Είμαστε όλη τη μέρα στο γήπεδο, το αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Πιστεύω γίνεται πολύ καλή δουλειά, με τον αριθμό των παιδιών να είναι σταθερός και αυξανόμενος».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Ταξιδεύουμε όποτε μπορούμε στη Μυτιλήνη. Το κακό για εμάς είναι ότι το δρομολόγιο που πάει στη Μυτιλήνη έρχεται ξημέρωμα Πέμπτης και γυρίζει πίσω πρωί Σαββάτου, οπότε είναι πολύ δύσκολο για εμάς να παίζουμε κάθε εβδομάδα στην Μυτιλήνη. Αναγκαστικά πάμε και παίζουμε 3 παιχνίδια την φορά, είναι δύσκολο για τα παιδιά, εξαιτίας των απουσιών στο σχολείο και της αντοχής».

Για την επίλυση του προβλήματος: «Η Ομοσπονδία έχει σκύψει πάνω από το πρόβλημα, το γνωρίζουν, έχουμε συζητήσει πολλές φορές με τον κύριο Λιόλιο και με τον κύριο Τσαρτσαρή και η Τοπική Ένωση μας διευκολύνει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει αναγνωριστεί το πρόβλημα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey