Αποχαιρετιστήριος αγώνας για τον Γιάννη Ζεστό

19/12/2023 - 20:45 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2023 - 21:25

Ένας ιδιαίτερος αγώνας μπάσκετ με γιορτινό χαρακτήρα θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Με πρωτοβουλία του Παπάδου Γέρας και σε συνεργασία με την Αθλητική Λέσχη, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την Μικτή ομάδα της Χίου, με σκοπό να τιμήσουν τον Γιάννη Ζεστό, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

zestos-apoxairetistirios-agonas-2023.jpg (1170×1517)

Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο του μπάσκετ, με παρουσία και στις εθνικές κατηγορίες, ο Γιάννης Ζεστός αποχωρεί πλέον από τα παρκέ ως αθλητής, ωστόσο παραμένει στον χώρο από το πόστο του προπονητή. Υπενθυμίζεται ότι o έμπειρος αθλητής μεταξύ άλλων αγωνίστηκε για περισσότερα από δέκα χρόνια στον Παπάδο Γέρας, ενώ την περυσινή σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής με τη φανέλα της Αθλητικής Λέσχης στον πέμπτο τελικό κόντρα στον Αίολο, με δικό του καλάθι στην εκπνοή του συγκλονιστικού αυτού αγώνα. Επίσης, έχει φορέσει και τη φανέλα του ΒΑΟΛ και προς τιμήν του θα ταξιδέψουν στο νησί μας επίλεκτοι αθλητές από τη γειτονική Χίο για να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα της Λέσβου που θα αποτελείται από παίκτες των ομάδων του Παπάδου και της Αθλητικής Λέσχης.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του ημιχρόνου θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων, ενώ θα γίνουν και βραβεύσεις στο πρόσωπο του Γιάννη Ζεστού από τις ομάδες του Παπάδου Γέρας, της Αθλητικής Λέσχης και του ΒΑΟΛ.

Η ομάδα του Παπάδου Γέρας ως διοργανώτρια, ευχαριστεί για τις χορηγίες το ξενοδοχείο "Loriet" και το κατάστημα εστίασης "Πίτα Μάκης".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey