Φιλικά... Μπαϊραμιού με AyvalıkGücü Spor [pics]

25/10/2012 - 22:09 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2012 - 22:58

Aiolos_AyvalykgucuSpor_korasides_2012_1Δύο μπασκετικές φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων της Λέσβου και του Αϊβαλιού πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και της φιλίας των δύο λαών.

Με την ευκαιρία των 6ήμερων διακοπών στην Τουρκία λόγω της θρησκευτικής γιορτής του Μπαϊραμιού, τα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων της AyvalıkGücü Spor βρέθηκαν στη Μυτιλήνη με μια 25μελή αποστολή, την οποία συνόδευσαν οι προπονητές Alper Altioglou, Ufuk Kirca και αρκετοί γονείς.

Στις κορασίδες (γεννημένες 1997-1998-1999), η ομάδα του Αϊβαλιού αντιμετώπισε τον Αίολο Μυτιλήνης, ο οποίος επικράτησε 31-19. Στις παγκορασίδες (γεννημένες 2002), η AyvalıkGücü Spor έπαιξε κόντρα στον Αρισβαίο Καλλονής, ο οποίος ηττήθηκε με 16-24.

Τόσο ο Θοδωρής Γιαννίκος, προπονητής του Αίολου Μυτιλήνης, όσο και ο Γιώργος Χίτζιος, κόουτς της Ακαδημίας του Αρισβαίου Καλλονής έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον Alper Altioglou και την ομάδα της AyvalıkGücü Spor το επόμενο χρονικό διάστημα.

Arisvaios_AyvalykgucuSpor_pagkorasides_2012_1Αγώνας κορασίδων

Αίολος Μυτιλήνη-AyvalıkGücü Spor 31-19

Αγώνας παγκορασίδων

Αρισβαίος Καλλονής-AyvalıkGücü Spor 16-24

Οι συνθέσεις των ομάδων που αγωνίστηκαν:

AyvalıkGücü Spor (Alper Altioglou - Ufuk Kirca): Sezin, Yasmmin, Hazal, Ayse, Dilayda, Berna, Selin Sude, Exem Nas, Eren, Sudnur

Αρισβαίος Καλλονής (Χίτζιος): Ιντζιρτζή, Τσιαμπάση, Ίμπρο, Χατζηδημητρίου, Αυλωνίτη, Ναζλίδου, Στεργιανού, Δανά, Μόλβαλη

Αίολος Μυτιλήνης (Γιαννίκος): Βούρου, Λημναίου, Χαρδαλή, Τσαχιρίδη, Πάλλη, Παππά, Χλαχλά, Καραβατάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey