Επιτυχημένο το σεμινάριο με τον Κορομηλά

18/02/2013 - 22:19 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2013 - 10:44

SEDKAL_Seminario_2013_2Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Λασία" το απόγευμα με εισηγητή τον Εθνικό καθηγητή Διατησίας Κώστα Κορομηλά.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ.),  σε συνεργασία  με την Τοπική Επιτροπή Ε.Ο.Κ. Λέσβου

Στην κατάμεστη αίθουσα βρέθηκαν οι διαιτητές - μέλη του Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ., προπονητές και παράγοντες σωματείων καθώς και απλοί φίλαθλοι, αποκτώντας έτσι με τις χαρακτηριστικές κινήσεις και επεξηγήσεις του Κώστα Κορομηλά, ευρύτερη γνώση πάνω σε ζητήματα διαιτησίας και τις τελευταίες αλλαγές κανονισμών.

Προκεκλημένος του Συνδέσμου ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να δώσει το παρόν στην εκδήλωση.

Ο Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. τίμησε πριν την έναρξη του σεμιναρίου τον Ιπποκράτη Καζάζη, που σταμάτησε φέτος από τη διαιτησία. Επίσης, τον Μακαρέα Άγρας ως πρωτοεμφανιζόμενο σωματείο στις τοπικές κατηγορίες και παράλληλα απονεμήθηκαν τα πτυχία στους διαιτητές που πέρασαν επιτυχώς την προηγούμενη Σχολή Διαιτησίας.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η προγραμματισμένη κοπή πίτας του Συνδέσμου, σε κεντρικό μαγαζί της Προκυμαίας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" από την εκδήλωση

SEDKAL_Koromilas_2013_1SEDKAL_Seminario_2013_1

SEDKAL_Seminario_2013_3SEDKAL_Koromilas_2013_2

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey