Προστάζ με δύο πιθανές αξιολογήσεις

11/04/2013 - 13:40 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2013 - 15:22

seminario_diaitisias2Η δουλειά που γίνεται στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου είναι αξιοσημείωτη τα τελευταία χρόνια, με συνεχες αξιολογήσεις Λέσβιων διαιτητών στις εθνικές κατηγορίες.

Στη φετινή διαδικασία του προστάζ για τον Σ.Ε.Δ.ΚΑ. Λέσβου έχουν προταθεί δύο ακόμη διαιτητές για να εκπροσωπήσουν το Σύνδεσμο στους πίνακες της Γ' Εθνικής. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σωτηρχέλλη και τον Ζήση Πάτιο, οι οποίοι θα εξεταστούν σε τρία σκέλη το Σαββατοκύριακο (13-14/4).

Συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη θα βρεθεί ο κ. Μιχάλης Μαχαιριανάκης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, με σκοπό να αξιολογήσει τους δύο διαιτητές, οι οποίοι θα περάσουν το Σάββατο από θεωρητική εξέταση και αγωνιστικό τεστ φυσικής κατάστασης.

sedkal_11Την Κυριακή, το μέλος της ΟΔΚΕ θα παρακολουθήσει αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος, τον οποίο θα διαιτητεύσουν οι Πάτιος και Σωτηρχέλλης, αποτελώντας το τρίτο κομμάτι της εξέτασής τους.

Να σημειωθεί ότι ο Σ.Ε.Δ.ΚΑ. Λέσβου διαθέτει αξιολογημένο διαιτητή στην Α1 τον Σπύρο Σαλαβό, στη Β' Εθνική τους Γιάννη Πρωτούλη και Παναγιώτη Λεβεντέλλη, στη Γ' Εθνική την Ελένη Μαριγλή και τον Κώστα Ροδίτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey